Are Jennifer Lopez un soț bogat? Câți bani a reușit Ben Affleck să agonisească

De când s-au împăcat, Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au achiziționat o casă scumpă și au mers în vacanțe de lux. Ce-i drept, cu o avere de 400 de milioane de dolari, JLo își permite astfel de cheltuieli, dar se ridică Ben Affleck la nivelul financiar al artistei? 

image

Ben Affleck, soțul lui Jennifer Lopez, are o poveste financiară complexă. În anul 2015, anunța că divorțează de Jennifer Garner, femeia alături de care are trei copii, la doar o zi distanță după ce împliniseră 10 ani de căsătorie. Atât Ben Affleck, cât și Jennifer Garner, de profesie actriță, au strâns în perioada căsniciei o avere estimată la 150 de milioane de dolari, iar pentru că nu au semnat un contract prenupțial, împărțirea corectă a bunurilor a fost iminentă, scrie „Bright Side‟. 

Citește și: VIDEO Bun venit acasă la Jennifer Lopez! Așa arată vila ei de 60 de milioane de dolari 

Cum și-a câștigat Ben Affleck banii? 

Înainte să se despartă de mama copiilor lui, Ben Affleck avea în conturi aproximativ 75 de milioane de dolari, o avere care provenea din mai multe surse. La apogeul carierei sale, Ben câștiga între 10 și 20 de milioane de dolari pentru un singur rol, însă, în anul 2014, „Forbes‟ scria că a dat lovitura, primind un „un salariu uriaș‟ pentru apariția în „Batman v Superman: Dawn of Justice‟. El ar fi câștigat atunci 35 de milioane de dolari! 

Aparițiile în filme l-au ajutat să obțină bani mulți, însă și contractele de imagine cu mărci importante. De pildă, el a filmat mai multe reclame pentru Super Bowl. Cea mai discutată a fost cea de anul acesta, când a filmat pentru un lanț de gogoși o reclamă de pe urma căreia ar fi încasat 10 milioane de dolari. Bani mulți i-au adus și investițiile în imobiliare! De exemplu, în anul 2009, el a cumpărat o casă luxoasă în cartierul exclusivist Pacific Palisades, din Los Angeles, pe care a vândut-o 10 ani mai târziu cu 32 de milioane de dolari. În cele din urmă, care este averea totală a lui Ben Affleck? 

Vezi și: FOTO JLo și Ben Affleck, casă în valoare de 60 de milioane de dolari. Cum arată locuința de lux 

Poate că Jennifer Lopez deține în conturi 400 de milioane de dolari, însă și soțul ei își permite un trai mai mult decât decent. Potrivit „Celebrity Net Worth‟, Ben Affleck are acum o avere estimată la 150 de milioane de dolari, așa că nu ne surprind investițiile cuplului! 

Sursă foto: Pinterest, Instagram@jlo 



Recente

Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg