Are Jennifer Lopez un soț bogat? Câți bani a reușit Ben Affleck să agonisească

De când s-au împăcat, Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au achiziționat o casă scumpă și au mers în vacanțe de lux. Ce-i drept, cu o avere de 400 de milioane de dolari, JLo își permite astfel de cheltuieli, dar se ridică Ben Affleck la nivelul financiar al artistei? 

image

Ben Affleck, soțul lui Jennifer Lopez, are o poveste financiară complexă. În anul 2015, anunța că divorțează de Jennifer Garner, femeia alături de care are trei copii, la doar o zi distanță după ce împliniseră 10 ani de căsătorie. Atât Ben Affleck, cât și Jennifer Garner, de profesie actriță, au strâns în perioada căsniciei o avere estimată la 150 de milioane de dolari, iar pentru că nu au semnat un contract prenupțial, împărțirea corectă a bunurilor a fost iminentă, scrie „Bright Side‟. 

Citește și: VIDEO Bun venit acasă la Jennifer Lopez! Așa arată vila ei de 60 de milioane de dolari 

Cum și-a câștigat Ben Affleck banii? 

Înainte să se despartă de mama copiilor lui, Ben Affleck avea în conturi aproximativ 75 de milioane de dolari, o avere care provenea din mai multe surse. La apogeul carierei sale, Ben câștiga între 10 și 20 de milioane de dolari pentru un singur rol, însă, în anul 2014, „Forbes‟ scria că a dat lovitura, primind un „un salariu uriaș‟ pentru apariția în „Batman v Superman: Dawn of Justice‟. El ar fi câștigat atunci 35 de milioane de dolari! 

Aparițiile în filme l-au ajutat să obțină bani mulți, însă și contractele de imagine cu mărci importante. De pildă, el a filmat mai multe reclame pentru Super Bowl. Cea mai discutată a fost cea de anul acesta, când a filmat pentru un lanț de gogoși o reclamă de pe urma căreia ar fi încasat 10 milioane de dolari. Bani mulți i-au adus și investițiile în imobiliare! De exemplu, în anul 2009, el a cumpărat o casă luxoasă în cartierul exclusivist Pacific Palisades, din Los Angeles, pe care a vândut-o 10 ani mai târziu cu 32 de milioane de dolari. În cele din urmă, care este averea totală a lui Ben Affleck? 

Vezi și: FOTO JLo și Ben Affleck, casă în valoare de 60 de milioane de dolari. Cum arată locuința de lux 

Poate că Jennifer Lopez deține în conturi 400 de milioane de dolari, însă și soțul ei își permite un trai mai mult decât decent. Potrivit „Celebrity Net Worth‟, Ben Affleck are acum o avere estimată la 150 de milioane de dolari, așa că nu ne surprind investițiile cuplului! 

Sursă foto: Pinterest, Instagram@jlo 



Recente

Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg
Celebritati jpg
Whitney Houston foto  Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei jpg
Olivia Munn și John Mulaney foto  Shutterstock jpg
Madonna jpg
să vorbim de vorbă  Oana & Ion jpg
Cindy Crawford Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk foto  Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei foto  Shutterstock jpg
Britney Spears foto  Shutterstock jpg