Preparatul pe care Gina Pistol îl găteşte pentru Smiley: ”Îmi iese chiar mai bine ca la restaurant!”

1 smiley si gina pistol jpg jpeg

Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii ”Chefi la cuţite”, ştie cum să-şi ţină aproape iubitul, iar de la colegii ei a învăţat numeroase trucuri în bucătărie.

Astfel, Gina Pistol, care va petrece Revelionul la munte, în compania unor prieteni şi a iubitului ei, Smiley, a dezvăluit că petrece ult timp în bucătărie.

„Am învăţat de la unul dintre concurenţii „Chefi la cuţite” o reţetă indiană de pui cu curry. Este absolut senzaţională, are un gust exotic, dat de combinaţia de mango, curry şi smântână. Garnitura de orez basmati completează perfect preparatul…pur şi simplu nu te mai poţi opri din savurat! De fiecare dată când o gătesc cei din jur îmi spun că îmi iese chiar mai bine ca la restaurant”, a mărturisit Gina Pistol pentru OK!

Smiley, primele declaraţii despre relaţia cu Gina Pistol: ”Nu o ascund, ci doar o feresc pe ea, pentru că oamenii îşi dau cu părerea!”

De asemenea, ea a mărturisit că uneori a apelat şi la ajutorul chefilor: ”Eu am învăţat foarte multe secrete culinare de când sunt în preajma chefilor şi, de când prezint “Chefi la cuţite”, am început să privesc altfel gastronomia. Am început să îi privesc altfel pe cei care muncesc în acest domeniu, pentru că realizez faptul că un chef bun, care scoate o mâncare impecabilă, are foarte multe calităţi.

5 gina pistol ritual de frumusete ce cosmetice a folosit in india pentru a se ingriji 7 jpg jpeg

Gina Pistol, declaraţie surprinzătoare: "O să-i port numele"

Datorită chefilor am început să gătesc mai mult, nu doar de nevoie, ci şi din plăcere. Îi răsfăţ mereu pe cei dragi cu o mâncare bună, cu o reţetă aflată de la Florin, Cătălin, Sorin, sau concurenţii care ne trec pragul la Chefi la cuţite. De multe ori, când intru în bucătărie şi am nevoie de puţin ajutor cu o reţetă, le dau un telefon”.Recente

inot   piscina   woman gb77933578 1280 jpg
olivia newton john jpeg
vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg