Prima reacţie a lui Pepe după ce fosta soţie l-a căutat. Oana Zăvoranu: "I-am trimis mesaj"

1 oana si pepe jpg jpeg

Oana Zăvoranu pare să fi îngropat securea războiului cu cel care i-a fost primul soţ. Actriţa a mărturisit că de Crăciun i-a trimis lui Pepe un mesaj, fără să dezvăluie însă răspunsul lui.

Oana Zăvoranu spunea la acea vreme că a făcut pace cu ea şi mai apoi gândul i-a plecat către omul care i-a fost alături ani buni, fostul soţ, Pepe. 

Citeşte şi: Ramona Bădescu, prima apariţie după ce a născut. Cum arată alături de bebeluşul ei

„A reuşit omul Oana să facă pace de Crăciun cu ea. A mai reuşit să facă pace cu cineva. I-am dat lui Pepe mesaj de Crăciun, fix prietenesc. Este un mesaj care nu trebuie să trezească sub nicio formă speculaţii. Nu este un mesaj dat ca să strice familia lui. Îi doresc din tot sufletul să-i fie bine, să ştie el că eu am închis ce aveam”, a declarat Oana Zăvoranu de sărbători.

Recent, un apropiat al lui Pepe a dezvăluit faptul că artistul nu i-ar fi răspuns Oanei Zăvoranu la mesaj. Mai mult, acesta susţine că Pepe nu îi poartă pică, nu are resentimente faţă de ea, însă nu vrea sub nicio formă să reia legătura. 

Citeşte şi: Romaniţa Iovan s-a întors în Apuseni, la 6 ani de la tragedia în care a murit Iovan: "Vin aici pentru Albert"

„Nu este dispus la dialog. Nu mai are nimic cu Oana, securea războiului este demult îngropată. Din contră, îi doreşte numai bine. Pur şi simplu nu vrea să intre în vreo polemică, nu vrea sub nicio formă să reia legătura. Au trecut mulţi ani, fiecare are propria familie, iar ce a fost a fost. S-au spus prea multe, iar între ei nu va exista niciodată niciun fel de amiciţie, consideră că aşa este cel mai sănătos pentru toată lumea”, susţine persoana respectivă, potrvit impact.ro.Recente

aroganta jpg
WhatsApp Image 2023 09 22 at 15 24 02 jpeg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
caine jpg
Jennifer Aniston jpg
Jennifer Lopez foto  Instagram jpg
magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg