Primele joburi ale vedetelor. Margot Robbie, maestră la făcut sandvișuri

Astăzi sunt cunoscute în întreaga lume, însă începuturile lor nu au fost deloc ușoare. Există vedete care nu au reușit din prima să devină celebre. Știai că Margot Robbie a vândut inițial sandvișuri?  

image

Există celebrități care reușesc să se remarce, încă din copilărie, fără prea mare efort. La polul opus, sunt vedetele care au avut o viață simplă înainte să apară pe marile și micile ecrane. Iată cine sunt cei care nu s-au născut într-o familie faimoasă, dar care au ajuns celebri, datorită talentului și perseverenței! 

Vin Diesel - paznic la cluburi de noapte

A început să joace în filme la o vârstă fragedă, dar pentru că salariul său nu era pe măsura așteptărilor, Vin Diesel a fost nevoit să lucreze suplimentar. El a activat ca paznic pentru câteva cluburi de noapte din New York. 

Mariah Carey - chelneriță 

După ce a absolvit în anul 1987, „Harborfields High School‟, din New York, Mariah Carey s-a mutat în Manhattan, unde a lucrat într-un restaurant ca și chelneriță. În tot acest timp, ea a studiat cosmetologia și a scris multe dintre cântecele sale. 

Mila Kunis - vânzătoare de înghețată 

În adolescență, Mila Kunis a lucrat în același magazin la care era angajată și mama sa. Chiar și după ce a apărut în „That’70s Show‟, Mila a continuat să vândă înghețată clienților din magazin, până când locația s-a închis. 

Meghan Markle - angajată la papetărie 

Probabil îți amintești că Meghan Markle a apărut într-un serial celebru numit „Suits‟, însă nu acesta a fost primul job al său. Ea a lucrat inițial într-un magazin de papetărie. Mai exact, a vândut caiete, rechizite școlare și produse pentru birou. 

Rachel McAdams a lucrat la un fast-food celebru 

Înainte de a deveni cunoscută, actrița Rachel McAdams ea a lucrat într-un celebru fast-food, pentru a se întreține. Deși a muncit acolo timp de 3 ani, ea a mărturisit că nu a fost o angajată model. Odată, Rachel a spart aparatul cu suc de portocale. Ups! 

Margot Robbie a vândut sandvișuri 

Înainte să fie o apariție pe covorul roșu, actrița Margot Robbie a lucrat într-un fast-food, la fel ca Rachel Mc Adams. Margot le vindea clienților sandvișuri și, potrivit ei, era foarte bună la asta. 

Sursă foto: Shutterstock Recente

donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg
Regina Elisabeta jpeg