Primele joburi ale vedetelor. Margot Robbie, maestră la făcut sandvișuri

Astăzi sunt cunoscute în întreaga lume, însă începuturile lor nu au fost deloc ușoare. Există vedete care nu au reușit din prima să devină celebre. Știai că Margot Robbie a vândut inițial sandvișuri?  

image

Există celebrități care reușesc să se remarce, încă din copilărie, fără prea mare efort. La polul opus, sunt vedetele care au avut o viață simplă înainte să apară pe marile și micile ecrane. Iată cine sunt cei care nu s-au născut într-o familie faimoasă, dar care au ajuns celebri, datorită talentului și perseverenței! 

Vin Diesel - paznic la cluburi de noapte

A început să joace în filme la o vârstă fragedă, dar pentru că salariul său nu era pe măsura așteptărilor, Vin Diesel a fost nevoit să lucreze suplimentar. El a activat ca paznic pentru câteva cluburi de noapte din New York. 

Mariah Carey - chelneriță 

După ce a absolvit în anul 1987, „Harborfields High School‟, din New York, Mariah Carey s-a mutat în Manhattan, unde a lucrat într-un restaurant ca și chelneriță. În tot acest timp, ea a studiat cosmetologia și a scris multe dintre cântecele sale. 

Mila Kunis - vânzătoare de înghețată 

În adolescență, Mila Kunis a lucrat în același magazin la care era angajată și mama sa. Chiar și după ce a apărut în „That’70s Show‟, Mila a continuat să vândă înghețată clienților din magazin, până când locația s-a închis. 

Meghan Markle - angajată la papetărie 

Probabil îți amintești că Meghan Markle a apărut într-un serial celebru numit „Suits‟, însă nu acesta a fost primul job al său. Ea a lucrat inițial într-un magazin de papetărie. Mai exact, a vândut caiete, rechizite școlare și produse pentru birou. 

Rachel McAdams a lucrat la un fast-food celebru 

Înainte de a deveni cunoscută, actrița Rachel McAdams ea a lucrat într-un celebru fast-food, pentru a se întreține. Deși a muncit acolo timp de 3 ani, ea a mărturisit că nu a fost o angajată model. Odată, Rachel a spart aparatul cu suc de portocale. Ups! 

Margot Robbie a vândut sandvișuri 

Înainte să fie o apariție pe covorul roșu, actrița Margot Robbie a lucrat într-un fast-food, la fel ca Rachel Mc Adams. Margot le vindea clienților sandvișuri și, potrivit ei, era foarte bună la asta. 

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg