FOTO Ce viaţă luxoasă duc căţeii lui Mariah Carey! Extravaganţe canine de jumătate de milion de dolari pe an

1 mariah carey catei 0 jpg jpeg

Celebrity Net Worth a estimat întreaga avere a cântăreţei la 320 de milioane de dolari, lucru care face posibil un stil de viaţă lipsit de griji, chiar extravagant atât pentru ea, cât şi pentru cei din apropierea ei – copiii, restul familiei, dar şi patrupezii ei extrem de răsfăţaţi...

Averea vedetei îi permite lui Mariah să călătorească, de cele mai multe ori, cu avonul privat. Iar atunci când, în disperare de cauză, s-a deplasat dintr-un loc în altul cu aeronavele comerciale – la clasa I, evident! – şi-a dorit intimitate. Şi a cumpărat o cabină întreagă la clasa I atunci când a plecat din New York spre Europa, de pildă. Preţul biletului ei doar dus? 130.000 de dolari! O nimica toată pentru diva extrem de cheltuitoare!

“Să sperăm că n-are pretenţia ca British Airways să pună covoraşe pufoase pentru ea pe jos şi să vopsească tot decorul bej!”, spunea cineva din apropierea vedetei pentru tabloidul The Sun. Nu e cazul pentru aşa ceva! Şi nu pentru că Mariah n-ar avea astfel de extravaganţe, ci pentru că are alternative mult mai bune.

De pildă, ea deţine un yacht de lux, denumit Capri, care vine la pachet cu o echipă formată din 16 oameni, care-i stau la dispoziţie non-cstop, şiare  are în dotare două baruri, un jacuzzi, o sală de sport şi o bibliotecă.   

Atunci când le-a permis celor de la revista Vogue să facă un tur al dressing-ului ei, până şi ea s-a mirat de numărul impresionant de încălţări pe care îl deţine: “Nici nu-mi vine să cred că toţi aceştia sunt pantofii mei!”, a spus ea adăugând: “Dar eu nu sunt la fel ca toţi oamenii!...”

Dar Carey nu-şi cheltuie banii doar pentru ea! Căţeii ei au parte de tratamente preferenţiale oriunde merg!

La un moment dat, Mariah avea nu mai puţin de opt exemplare de Jack Russell şi toţi erau îngrijiţi cu mare atenţie şi răsfăţ de către angajaţii vedetei. Cha Cha, Jackie Lambchops, JJ, Jill E Beans, Squeak E Beans, The Good Reverend Pow Jackson, Pippitty L Jackson şi Mutley P Gore Jackson al III-lea făceau toţi parte din familia divei în 2016, după cum ne informează Daily Mail.

Ce viaţă duceau ei?

În primul rând, patrupezii ei beneficiau de tratamente de spa în fiecare săptămână, într-un centru specializat din Beverly Hills. Căţeii divei aveau propriul lor şofer şi călătoreau împreună cu faimoasa lor stăpână în avionul ei privat pentru a evita restricţiile impuse de companiile aeriene. La acea vreme, cei opt căţei ai cântăreţei cheltuiau 676.693 dolari pe an doar pentru întreţinerea lor.

Mariah nu se desparte de căţeii ei dragi nici măcar în vacanţe. Astfel, i-a luat cu ea în Napa Valley, conform celor publicate de Page Six, iar altă dată a decis că patrupezii ei adorabili au nevoie de propria lor vacanţă. În 2017, Carey a cheltuit 25.000 de dolari pentru ca Jack Russell-ii ei să poată sta la hotelul canin de lux Paw Seasons din Bristol, Londra.

“Acolo au fost spălaţi, pieptănaţi, tunşi, plimbaţi zilnic şi culcaţi în propriile lor paturi, iar un bucătar specializat le gătea zilnic mese personalizate, în funcţie de cererile stricte trimise de Mariah”, a dezvăluit o sursă din anturajul vedei în Heat.

În ceea ce priveşte călătoriile, Carey a cheltuit 175.000 de dolari pentru ca un avion privat să-i deplaseze pe adorabilii ei prieteni cu blăniţă unde dorea stăpâna lor. Totuşi, de nepreţuit este timpul pe care Mariah îl acordă căţeilor ei! Indiferent cât este de ocupată, ea ţine morţiş să petreacă clipe minunate cu căţeii ei.   

“Cum să nu-i iubesc nespus?!”, ne-a întrebat vedeta într-un filmuleţ postat pe conturile ei sociale atunci când Cha Cha fătase nişte pui minunaţi. Şi, într-adevăr, cum să le rezişti, nu-i aşa?

Foto - Instagram Mariah Carey