Prințesa Charlotte, absolut adorabilă! De ce pretinde că are 16 ani

Prințesa Charlotte, strănepoata reginei Elisabeta a II-a, a sărbătorit, pe 2 mai, a șaptea aniversare a sa. Însă ori de câte ori cineva o întreabă câți ani are, Charlotte pretinde că este mult mai mare. De ce spune acest lucru? 

image

În a doua zi a lunii mai, Prințesa Charlotte, fiica Prințului William și a Ducesei de Cambridge, Kate Middleton, a împlinit șapte ani. Prințesa a sărbătorit acest eveniment important din viața sa, printr-o ședință foto, în care apare împreună cu animalul său de companie, un cocker pe nume Orla. De altfel, William și Kate au adoptat acest animal de companie de la fratele Ducesei de Cambridge, după moartea câinelui lor iubit, Lupo, relatează „People‟. De fotografii s-au ocupat chiar părinții Prințesei Charlotte, care au ales împreună cu fotograful regal, Catherine, un fundal extrem de frumos, în natură.

image

Prințesa Charlotte, deja o domnișoară foarte serioasă 

În ciuda faptului că are doar șapte ani, Prințesa Charlotte este foarte serioasă cu privire la activitățile sale școlare și extrașcolare. Împreună cu fratele său mai mare, George, ea merge aproape zilnic la școala privată, din Londra, „Thomas’s Battersea‟. De asemenea, în timpul liber, face balet, merge la cursuri de călărie și iubește să gătească alături de mama sa, Kate. Ce să mai, o adevărată Prințesă! 

De altfel, Ducele de Cambridge a dezvăluit, anul trecut, că Prințesa pretinde de fiecare dată când este întrebată câți ani are că, de fapt, „are 16 ani‟. William a declarat că fiica sa este foarte încrezătoare în forțele proprii și crede deja că este o adolescentă în toată regula. El a spus: „Dacă o întrebi, ea răspunde că are 16 ani, nu mai puțin. Charlotte spune: «Am împlinit șase ani. Acum voi face ce vreau»… Copiii cresc foarte repede‟. 

Prințesa Charlotte este a patra în linie succesorală la tronul britanic, după fratele ei George, în vârstă de 8 ani. Ea este singura fiică a lui Kate Middleton și a Prințului William, care îl mai au și pe Prințul Louis, în vârstă de 4 ani. 

image

Sursă foto: Instagram - Dukeandduchessofcambridge / Pinterest Recente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg