Prinţul Charles al Marii Britanii a fost testat pozitiv cu coronavirus

1 charles jpg jpeg

Prinţul Charles a fost testat pozitiv cu coronavirus. Anunţul a fost făcut de Casa regală Clarence, care a precizat că moştenitorul tronului Marii Britanii se simte bine şi se află în prezent în izolare, în Scoţia. El ar fi intrat în contact cu Regina Elisabeta ultima dată pe 12 martie.

"Prinţul de Wales, în vârstă de 71 de ani, prezintă simptome uşoare, dar starea lui de sănătate este bună”, a declarat purtătorul de cuvânt al Casei Regale.

O femeie infectată cu noul coronavirus s-a filmat pe patul de spital: ”Priveşte-mă. Nu pot respira. Sunt la Terapie Intensivă!”

stanga
dreapta
2 charles ccoronavirus jpg jpeg
3 charles si camila jpg jpeg
4 charles bolanv jpg jpeg
5 prince charles 1491848405 jpg jpeg
6 printul charles jpg jpeg

"Ducesa de Cornwall, în vârstă de 72 de ani, a fost şi ea testată, dar nu a fost infectată cu virusul COVID-19. În prezent, Charles şi Camila se află în autoizolare în Balmoral, în Scoţia", a mai menţionat sursa oficială.

Regina Elisabeta şi Charles s-au văzut ultima dată pe 12 martie

Palatul Buckingham menţionează că Regina Elisabeta a II-a şi fiul ei s-au văzut ultima oară pe 12 martie şi că se simte bine. Palatul regal susţine că Ducele de Edinburgh nu a fost prezent la întâlnirea dintre cei doi, iar în prezent regina urmează toate recomadările pentru a nu-şi pune sănătatea în pericol. 

Cum să te protejezi de COVID-19 când mergi la cumpărături

”Luând în considerare recomandările medicale şi ale guvernului, prinţul şi ducesa se află în autoizolare în locuinţa din Scoţia. Testele au fost făcute de NHS în Aberdeenshire, unde s-au urmat criteriile necesare pentru testare. Este posibil ca prinţul să se fi infectat cu virusul în timpul vizitelor regale pe care le-a avut în ultimele săptămâni”, se arată într-un comunicat emis de Casa regală Clarence, notează BBC.Recente

Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg