Prinţul Harry şi Meghan Markle au fost premiaţi că nu mai fac copii. Ce se întâmplă dacă se răzgândesc

2 meghan markle jpg jpeg

O organizaţie caritabilă, care militează pentru protejarea mediului, a ţinut să premieze decizia cuplului Harry-Meghan de a se limita la doi copii, Archie, în vârstă de doi ani, şi Lilibet-Diana, de câteva luni.

Sâmbătă, 10 iulie, organizaţia britanică „Population Matters‟ a anunţat că cei doi vor fi premiaţi pentru „decizia luminată” de a-şi limita familia la doi copii, iar premiul a constat într-o sumă de bani în valoare de 500 de lire sterline, 695 de dolari.

Pentru declaraţia făcută de prinţul Harry pentru British Vogue, în 2019, potrivit căreia, el împreună cu Meghan Markle intenţionează să aibă maximum doi copii, „Population Matters‟ le-au acordat celor două „modele‟ distincţia de „Campionii schimbării‟.

stanga
dreapta
2 macheta jpg jpeg

Este primul an în care organizaţia caritabilă, printre ai cărei patroni se numără David Attenborough, a acordat nouă premii de recunoaştere a „Campionilor schimbării‟, cu prilejul Zilei Mondiale a Populaţiei (11 iulie). Organizaţia defineşte premianţii ca fiind persoane care „promovează drepturile de reproducere, apără mediul şi iluminează publicul cu privire la provocările cu care ne confruntăm şi soluţiile disponibile‟.

Ce decizie a luat cuplul

„Population Matters‟ a declarat că familiile mai mici reduc „impactul nostru asupra Pământului‟, iar a avea mai puţini copii „oferă o şansă în plus pentru toţi copiii noştri, copiii lor şi generaţiile viitoare de a înflori pe o planetă sănătoasă.‟

„Îi felicităm pe duce şi ducesă pentru că au luat această decizie luminată şi pentru că au afirmat că o familie mai mică este, de asemenea, o familie fericită‟, se arată în declaraţia emisă de organizaţie.

Ce se întâmplă dacă fac al treilea copil

Reprezentanţii „Population Matters‟ au dezvăluit pentru insider.com că organizaţia „ar fi dezamăgită, dar relaxată dacă Markle şi Harry ar decide să aibă un al treilea copil. Sperăm că nu o vor face, dar oamenii se răzgândesc în privinţa a tot felul de lucruri‟, au mai spus aceştia.

@InstagramRecente

Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg
ZM RO elderflower Advertorial 900x500px LO 01 1 jpg