Prinţul Louis a fost botezat! Imagini incredibile de la creştinarea micuţului. De ce Regina Elisabeta a lipsit de la eveniment

Prinţul Louis a fost botezat luni, la capela regală de la palatul Saint James din Londra, însă regina Elizabeth a II-a, în vârstă de 92 de ani, şi prinţul consort Philip, în vârstă de 97 de ani, nu au participat la eveniment.

Prinţul Louis a fost botezat luni, la capela regală de la palatul Saint James din Londra, însă regina Elizabeth a II-a, în vârstă de 92 de ani, şi prinţul consort Philip, în vârstă de 97 de ani, nu au participat la eveniment.Se pare că Regina Elisabeta a lipsit din cauza programului încărcat al acesteia, iar decizia a fost luată cum mult timp înainte de eveniment. Suverana şi soţul ei urmau să se întoarcă luni la Londra de la domeniul privat Sandringham. Prinţul Louis, cel de-al treilea copil al Prinţului William şi Kate Middleton, a fost botezat de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby.

botez%202 jpg jpeg

Cei şase naşi sunt prieteni şi rude ale lui William şi Kate. Printre aceştia se numără Guy Pelly, prieten al fraţilor William şi Harry, Nicholas van Cutsem, un apropiat al familiei regale, dar şi Lucy Middleton, verişoară a ducesei Kate.

botez%203 jpg jpeg

Pentru ceremonia religioasă, părinţii prinţului au ales să perpetueze o tradiţie foarte dragă familiei regale britanice. Prinţul Louis a purtat aceeaşi ţinută cu care au fost îmbrăcaţi fraţii săi, prinţul George şi prinţesa Charlotte, când au fost botezaţi. Este vorba despre o replică a rochiei pe care regina Victoria a comandat-o pentru botezul fiicei sale, prinţesa Victoria, din 1841, devenită între timp ţinuta oficială la botezurile membrilor familiei regale.

1 82512 original jpg jpeg

Prea fragilă pentru a mai fi îmbrăcată în prezent, istorica piesă este conservată în arhivele familiei, dar, din 2008, o replică a acesteia, realizată integral manual, din dantelă şi satin, este disponibilă pentru noii moştenitori.

După botez, oaspeţii au participat la o recepţie organizată de prinţul William şi ducesa Catherine.

Ducesa Catherine de Cambridge a născut pe 23 aprilie cel de-al treilea copil al său şi al prinţului William, un băieţel care a primit numele Louis Arthur Charles.

botez%205 jpg jpeg


Recente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg