Priscilla Presley a ajuns la sapă de lemn. Ce face pentru a supravieţui crizei financiare în care se află

1 priscilla presley jpg jpeg

Priscilla Presley, fosta soţie a lui Elvis Presley se confrună cu multe probleme financiare. Presa internaţională scrie că se află într-o criză de bani uriaşă şi apelează la diverse tehnici pentru a supravieţui. Una dintre „minele” de aur se află chiar în curtea sa.

Elvis Presley nu a ţinut cont niciodată de banii pe care i-a avut. Înainte să moară, artistul şi-a lăsat jumătate din averea „în mâinile” managerului său şi foarte puţini bani s-au dus către familia cântăreţului. După trecerea anilor, soţia Priscilla şi fiica lor Lisa Marie Presley nu au ştiut cum să gestioneze averea, iar banii rămaşi s-au risipit. Acum, potrivit presei internaţionale, fosta soţie a regelui rock&roll a ajuns la sapă de lemn. După ce a vândut luxosul conac, s-a văzut nevoită să apeleze la alte tehnici pentru a-şi întreţine stilul de viaţă scump, cu care era obişnuită.

Priscilla a ţinut mult la lucrurile pe care le-a strâns de-a lungul vieţii şi pe care le-a împărţit cu familia ei, dar acum se vede nevoită să îşi vândă bunurile pentru că nu mai are alte opţiuni. După ce a vândut vila de lux, în valoare de 13 milioane de dolari, actriţa şi-a amenajat în curte o tarabă, de dimensiunea unui apartament, cu lucruri scumpe pe care le vinde persoanelor doritoare. 

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Priscilla Presley (@priscillapresley)

O postare distribuită de Priscilla Presley (@priscillapresley)

Ce avere a primit Priscilla după moartea lui Elvis Presley

Elvis şi Priscilla s-au căsătorit în 1967 şi au avut o fiică, pe Lisa Marie. Între timp, au divorţat, chiar cu patru ani înainte ca Elvis să moară. Cei doi s-au despărţit pe cale amiabilă, iar ea a primit jumătate din veniturile sale, o parte din proprietăţile comune şi o pensie alimentară de 725 de dolari pe lună. După moartea lui Elvis, Priscilla a întâmpinat multe greutăţi financiare, chiar fiica ei acuzând-o că nu a ştiut cum să gesioneze banii lăsaţi de la tatăl ei.

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Priscilla Presley (@priscillapresley)

O postare distribuită de Priscilla Presley (@priscillapresley)

Priscilla a încercat să iasă din crizele financiare acceptând ofertele de film şi de televizune bazate pe viaţa fostului ei soţ. Reuşise la un moment dat să aibă un venit constant din drepturile de autor şi din diverse afaceri, dar Pandemia se pare că i-a stricat planurile şi s-a văzut nevoită să îşi vândă din bunuri.

Sursă foto: Shutterstock, InstagramRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg