Puff Daddy îi plătește 5.000 de dolari pe zi lui Sting pentru tot restul vieții!

Miercuri, pe 5 aprilie, rapperul american a scris pe Twitter că-i e dator vândut legendarului artist britanic și că-i plătește acestuia, drept urmare, o sumă impresionantă de bani în fiecare zi. Cu ce i-a greșit?

image

Rapperul și producătorul muzical de 53 de ani a informat lumea întreagă, acum două zile, că-i transferă în cont lui Sting câte 5.000 de dolari zilnic. O avere! Pentru ce poate fi asemenea plată?

Pentru drepturi de autor! Puff Daddy a luat hitul lui Sting din 1983, „Every Breath You Take”, și l-a remixat în hitul lui „I'll Be Missing You” din 1997 și se pare că a făcut asta în cele mai avantajoase condiții pentru rockerul britanic de 71 de ani.

Mogulul hip hop a postat tot pe Twitter interviul pe care Sting l-a oferit în 2018, la The Breakfast Club, în care e întrebat dacă primește 2.000 de dolari zilnic de la Diddy pentru a-i folosi câtecul, iar Sting a confirmat. Dar suma de bani este, de fapt, mai mare decât a spus muzicianul britanic, lucru pe care chiar rapperul american l-a precizat fără ezitare: „Neah! E 5.000 de dolari pe zi! Îi transmit toată dragostea mea fratelui meu, Sting!”, a încheiat muzicianul de 53 de ani.          

În timpul interviului respectiv, fostul lider al trupei Police a spus că Diddy i-a cerut acestuia permisiunea de a-i folosi melodia abia după ce aceasta fusese lansata deja pe piață, după care a ținut să adauge: „Dar acum suntem buni prieteni!”. Cu alte cuvinte, s-au certat și apoi au reușit să se înțeleagă financiar în urma furtului de care s-a făcut vinovat Puff Daddy în 1997.

Bun, dar cât va dura această plată zilnică pe care o face Diddy pentru Sting? Întrebat de Charlamagne Tha God acest lucru, Sting a confirmat zvonurile incredibile: „Da, toată viața lui!”. După care Sting a fost de acord că Puff Daddy nu i-a stricat deloc melodia, dimpotrivă: „E o versiune frumoasă a melodiei!”.

Ei bine, dacă Diddy îi transferă lui Sting câte 5.000 de dolari la fiecare 24 de ore, muzicianul britanic câștigă câte 1,8 milioane de dolari în fiecare an doar din această sursă. „I'll Be Missing You” a fost un tribut adus rapperului faimos din New York, The Notorious B.I.G., care a murit la numai 24 de ani, în 1997.

Sting și Diddy au cântat împreună melodia la MTV Video Music Awards, organizat la Radio City Music Hall, din New York City, pe 4 septembrie 1997. Omagiul adus rapperului dispărut prematur a fost un succes remarcabil, melodia stând pe primul loc din clasamentul Billboard Hot 100 timp de 11 săptămâni. Iar Diddy a câștigat premiul Grammy, la categoria Best Rap Performance by a Duo („Ce mai bună prestație rap a unui duo”) cu acest cântec.

Dacă vi se face milă de Sting, că e un artist trecut, care nu mai are surse consistente de venit, nu e cazul!

Sting și-a vândut recent întregul catalog muzical celor de la Universal, iar suma încasată este colosală – 250 de milioane de dolari! Casa de discuri deține acum toate melodiile compuse de el ca artist solo, dar și pe cele de când era în Police, adică hituri precum „Roxanne”, „Every Breath You Take” și „Fields Of Gold”. Cu toate astea, tot Sting e cel care primește cei 5.000 de dolari zilnic. Super afacere, nu credeți?

Foto - Shutterstock



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg