Patrick Duffy, Bobby din „Dallas”, s-a îndrăgostit în pandemie!

Rolul său din serialul „Dallas”, când l-a interpretat magistral pe Bobby Ewing, l-a făcut faimos pe actorul Patrick Duffy. Însă există viață și după faimă! Vedeta și-a întâlnit marea dragoste la „pensie”!

image

După ce a jucat ani la rând în serialul „Dallas” și a devenit idolul femeilor interpretându-l pe fratele maleficului J.R. Ewing, Bobby, Patrick Duffy a renunțat la drame și s-a apucat de comedii. Dar, pe lângă cariera lui hollywoodiană bogată și plină de succes, actorul a trăit din plin și pe plan personal. Viața lui amoroasă a „explodat” chiar în pandemie, când stăteam cu toții în case și nu socializam cu nimeni.

Viața sentimentală a lui Patrick a suferit o lovitură cruntă după ce s-au încheiat filmările de la „Dallas”. Soția de vreo 50 de ani a actorului, Carlyn Rosser, a fost diagnosticată cu cancer și a murit în 2017. După asemenea suferință, n-ar fi fost de mirare ca starul hollywoodian să-și dorească să rămână într-un con de umbră și să deplângă soarta nemiloasă. Însă Duffy e plin de surprize!

În 2020, când a început pandemia și tot globul era în stare de urgență, „Bobby” s-a apropiat nesperat de mult de colega lui de breaslă, Linda Purl, cunoscută pentru rolul interpretat în „Happy Days”. Ei bine, cei doi actori și-au început relația de prietenie online, pe Zoom, unde eram cu toții în acel an fatidic, și apoi amiciția lor a evoluat într-o idilă de toată frumusețea, care durează și-n ziua de azi.

Nu numai că actorul de 74 de ani continuă lucreze ca actor, dar își trăiește viața din plin la vârsta la care cei mai mulți oameni sunt pensionați și își așteaptă sfârșitul. Nu și Patrick Duffy, care are o relație amoroasă de toată frumusețea cu Linda și se bucură de restul anilor care i-au mai rămas de trăit.

„Ne-am cunoscut exact așa”, a început să povestească acturul care oferea un interviu online. „Știam unul de altul de 50 de ani, de când lucram în domeniu. Ea știa de mine, eu știam de ea. La câte un eveniment, ne salutam și atât”, a continuat Patrick să povestească.

„Am făcut un grup cu o prieten comun, Richard Thomas. Am început să ne trimitem mesaje pe acel grup înainte să apară COVID-19. Când a apărut COVID-19, eu eram în Canada, filmam ceva. Iar Linda era în New York, lucra la o piesă de teatru. Iar Richard era și el în altă parte. Ei bine, am început să comunicăm fiecare de pe unde era”, a declarat actorul.

„Stăteam pe Zoom în fiecare seară, timp de 2-3 ore, iar asta a durat vreo două luni”, după care au reușit să se întâlnească și față în față și să-și dorească să-ți petreacă tot mai mult timpul împreună.

Foto - ShutterstockRecente

Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg