Rebel Wilson și-a schimbat stilul de viață după ce a suferit o comoție cerebrală

Rebel Wilson a povestit cum i s-a schimbat viața de când a suferit o comoție cerebrală, pe platourile de filmare, în urmă cu cinci ani de zile. 

image

În anul 2017, în timp ce filma pentru pelicula „Isn’t It Romantic”, actrița Rebel Wilson a alunecat și a căzut pe iarbă, moment în care și-a pierdut cunoștința. Ea a suferit o comoție cerebrală, adică o leziune traumatică care perturbă funcția normală a creierului.

De obicei, efectele sunt temporare, dar persoana afectată se poate confrunta cu dureri de cap, probleme de concentrare, memorie, echilibru și coordonare, informează „WebMD”. În general, majoritatea oamenilor se recuperează complet după o comoție cerebrală, la fel cum s-a întâmplat și în cazul lui Rebel Wilson. Ea a reușit să se pună rapid pe picioare, însă în urma acestei întâmplări, stilul de viață al actriței s-a schimbat.

Rebel Wilson: „Am învățat să-mi prețuiesc sănătatea”

Rebel Wilson se consideră norocoasă, deoarece a primit tratamentul potrivit, la timp. Imediat după incident, ea a fost dusă la spital, loc în care a primit cele mai bune îngrijiri. Tocmai din acest motiv, actrița s-a hotărât să vorbească despre comoția cerebrală suferită. 

Ea spune că mulți oameni care trec prin asta refuză să primească ajutor medical, ceea ce nu este în regulă: „Creierul tău este atât de important și dacă ți-ai întors glezna, probabil că te vei odihni sau vei căuta ajutor medical, așa că de ce nu ai face-o când ai avut o leziune la creier?”, a spus actrița, potrivit „Yahoo”, adăugând că regretă faptul că s-a întors la muncă, la 16 ore de la incident, în ciuda faptului că se confrunta cu dureri „îngrozitoare” de cap. 

Acum, ea îi încurajează pe cei care au experimentat o comoție cerebrală să caute tratament medical și să „nu se simtă jenați sau prost”: „Creierul tău este important. Eu am învățat să îmi prețuiesc mai mult propria sănătate, (…) acum îmi place să accept proiecte doar dacă vreau, cu adevărat, să le fac parte din ele”, a spus actrița, care a punctat că odihna este esențială pentru ea, mai ales de când a trecut de vârsta de 40 de ani. În plus, să nu uităm că actrița a reușit să slăbească recent 35 de kilograme și se află într-o formă excepțională.  

Citește și: Rebel Wilson radiază de fericire de când o iubește pe Ramona Agruma 

În prezent, Rebel Wilson se concentrează pe creșterea fiicei sale, care a venit pe lume anul acesta, prin intermediul unei mame surogat. „Nu pot descrie dragostea pe care i-o port. Este un miracol”, a scris vedeta pe contul ei de Instagram. 

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest 



Recente

lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg