Reese Witherspoon, dependentă de alcool şi în pragul divorţului? Ar pierde o avere în urma despărţirii

1 reese witherspoon jpg jpeg

Reese Witherspoon, câştigătoarea multor premii Oscar, a aniversat anul acesta 10 ani de căsnicie alături de soţul ei, în vârstă de 51 de ani, Jim Toth. Reese s-a ocupat de toate detaliile petrecerii. Toţi prietenii au fost aproape de fericitul cuplu, dar nimeni nu preconiza ce urma să se întâmple la scurt timp de la acest eveniment.

La aniversarea celor 10 ani de căsnicie, Reese a postat o fotografie alături de soţul ei pe Instagram: „Sărbătoresc 10 ani de căsnicie cu iubitul meu. Ce zi specială, cu toţi prietenii noştri dragi. Privind în urmă, nu-mi vine să cred că a trecut atât de repede. Cred că aşa se întâmplă când ai trei copii, multă dragoste, multe râsete, călătorii non-stop, mulţi câini şi aventuri distractive…am descoperit această lume împreună. Te iubesc J.T.‟, a scris actriţa.

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

O postare distribuită de Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Reese Witherspoon, probleme cu alcoolul?

De fapt, în spatele fericirii pe care „blonda de la drept‟ o afişează pare că stă altceva. Witherspoon ar avea probleme de căsnicie şi nu s-ar înţelege chiar atât de bine cu soţul ei. Presa internaţională scrie că fericirea actriţei este doar de faţadă şi că este vorba doar de o perioadă de câteva zile până la divorţul celor doi. Problemele conjugale au existat de mult timp, iar perioada de carantină a amplificat certurile celor doi. Potrivit revistei „In Touch‟, soţul actriţei a fost mereu frustrat din cauză că Whiterspoon a avut succes în carieră. Mai mult, se pare că actriţa nu ar fi primit destul de multă afecţiune din partea soţului ei, lucru care a împins-o spre consumul excesiv de alcool.

Ce sumă ar pierde Reese în urma divorţului

Dacă cei doi ar urma să divorţeze, actriţa ar fi în mare dezavantaj. Se pare că nu a existat niciun acord între cei doi, iar jumătate din averea lui Witherspoon, în valoare de 250 de milioane de dolari, va merge la soţul ei. Presa internaţională susţine că actriţei îi este frică în acest moment că va rămâne doar cu 125 de milioane de dolari şi că va pierde custodia fiului său, pe care îl are cu Toth.

Sursă foto: Shutterstock/InstagramRecente

inot   piscina   woman gb77933578 1280 jpg
olivia newton john jpeg
vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg