Regina exceselor. Elizabeth Taylor ocupa 21 de camere într-un hotel din Paris

Talentul ei era nemărginit, frumusețea – legendară. Iar stilul de viață al legendarei dive cu ochii violeți ne uimește și-n ziua de azi.

Elizabeth Taylor foto  A Date with Judy jpg

Credeam că le-am auzit pe toate în privința starurilor de la Hollywood, însă biografia despre Liz Taylor ne surprinde cu informații uimitoare despre viața pe care o ducea una dintre cele mai de succes și mai admirate actrițe din Cetatea Filmului.  

„Erotic Vagrancy: Everything about Richard Burton and Elizabeth Taylor”, scrisă de Roger Lewis este una dintre cele mai de succes biografii ale anului, din care aflăm detalii uluitoare despre Elizabeth Taylor.

Nimic nu era imposibil pentru cuplul Elizabeth Taylor – Richard Burton. Cei doi actori au trăit o poveste de amor plină de pasiune, dar și excese mai puțin cunoscute. Extravaganța celor doi era vizibilă cu ochiul liber. Liz deținea niște minunății de diamante, oferite de partenerul ei de viață, la care ne uităm și-n ziua de azi cu deplină admirație.

Când Taylor a ajuns la Leningrad, de pildă, a zburat cu 1.270kg de bagaj. Iar hainele ocupau cele mai multe valize. Ca să înțelegeți dimensiunea extravaganței de care era în stare Elizabeth, trebuie să aflați că, atunci când a făcut un film la Paris, a avut nevoie de 21 de apartamente la un hotel de pe Champs-Elysee. Iar, ca să meargă să ia prânzul într-o bună zi în Nisa, ea și Burton au cumpărat, pur și simplu, un avion privat.

Taylor și Burton au jucat împreună în filme precum „Cleopatra” și „Who’s Afraid Of Virginia Woolf”, transpirând prin toți porii „intensitate, forță, emoție și erotism”, după cum stă scris în cartea amintită mai sus. În spatele privirii ei unice, scriitorul amintește de „o anumită tristețe, care era una dintre calitățile ei cele mai mari”. Avea un farmec anume, ceava ieșit din comun pentru orice divă din Vechiul Hollywood.

Nici Richard Burton nu era o explozie de bucurie tot timpul, dimpotrivă. Liz spunea despre el că avea stări întunecate, care îl duceau într-o pasă cât mai deprimantă posibil. Totuși, ea n-a fost niciodată deranjată de toanele lui, făceau parte din farmecul său incontestabil.

foto - A Date with JudyRecente

Harry Styles foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg
Beyonce Instagram jpg