Regina exceselor. Elizabeth Taylor ocupa 21 de camere într-un hotel din Paris

Talentul ei era nemărginit, frumusețea – legendară. Iar stilul de viață al legendarei dive cu ochii violeți ne uimește și-n ziua de azi.

Elizabeth Taylor  foto   A Date with Judy jpg

Credeam că le-am auzit pe toate în privința starurilor de la Hollywood, însă biografia despre Liz Taylor ne surprinde cu informații uimitoare despre viața pe care o ducea una dintre cele mai de succes și mai admirate actrițe din Cetatea Filmului.  

„Erotic Vagrancy: Everything about Richard Burton and Elizabeth Taylor”, scrisă de Roger Lewis este una dintre cele mai de succes biografii ale anului, din care aflăm detalii uluitoare despre Elizabeth Taylor.

Nimic nu era imposibil pentru cuplul Elizabeth Taylor – Richard Burton. Cei doi actori au trăit o poveste de amor plină de pasiune, dar și excese mai puțin cunoscute. Extravaganța celor doi era vizibilă cu ochiul liber. Liz deținea niște minunății de diamante, oferite de partenerul ei de viață, la care ne uităm și-n ziua de azi cu deplină admirație.

Când Taylor a ajuns la Leningrad, de pildă, a zburat cu 1.270kg de bagaj. Iar hainele ocupau cele mai multe valize. Ca să înțelegeți dimensiunea extravaganței de care era în stare Elizabeth, trebuie să aflați că, atunci când a făcut un film la Paris, a avut nevoie de 21 de apartamente la un hotel de pe Champs-Elysee. Iar, ca să meargă să ia prânzul într-o bună zi în Nisa, ea și Burton au cumpărat, pur și simplu, un avion privat.

Taylor și Burton au jucat împreună în filme precum „Cleopatra” și „Who’s Afraid Of Virginia Woolf”, transpirând prin toți porii „intensitate, forță, emoție și erotism”, după cum stă scris în cartea amintită mai sus. În spatele privirii ei unice, scriitorul amintește de „o anumită tristețe, care era una dintre calitățile ei cele mai mari”. Avea un farmec anume, ceava ieșit din comun pentru orice divă din Vechiul Hollywood.

Nici Richard Burton nu era o explozie de bucurie tot timpul, dimpotrivă. Liz spunea despre el că avea stări întunecate, care îl duceau într-o pasă cât mai deprimantă posibil. Totuși, ea n-a fost niciodată deranjată de toanele lui, făceau parte din farmecul său incontestabil.

foto - A Date with Judy



Recente

Caline Dion  foto   Instagram jpg
MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg