Regina, împătimită a serialelor care o ţin trează nopţile. Nu renunţă la ele în ciuda problemelor de sănătate

1 111626704 queenclose up jpg jpeg

Reginei Marii Britanii îi place să se uite la televizor până târziu în noapte, după ce şi-a terminat îndatoririle de peste zi, cu toate că i s-a spus că pierderea nopţilor îi poate afecta şi mai mult sănătatea. Oare ce anume i-a trezit interesul atât de mult, încât să renunţe la orele de somn?

Regina Elisabeta a II-a se uită ore în şir la televizor şi la seriale. Ajunsă la vârsta de 95 de ani, suveranei îi place foarte mult să stea confortabil pe canapea şi să urmărească emisiuni, seriale, competiţii sportive. După ce îşi termină îndatoririle pe care le are de-a lungul unei zile, adoră să se uite la seriale până noaptea târziu. Petrece atât de mult în faţa ecranelor, încât recent a început să-i fie greu să echilibreze zilele aglomerate şi pasiunea pentru serialele urmărite în nopţile târzii. A fost avertizată de medici că, în acest mod, îşi riscă şi mai mult sănătatea. Recent, i-au indicat o serie de schimbări pe care trebuie să le facă pentru ca starea ei să nu se agraveze.

Îi place să urmărească seriale pe Netflix, precum „The Crown‟

Dacă cineva a realizat un serial de mai multe milioane de dolari care prezintă în detaliu viaţa ta şi a familiei apropiate, s-ar putea să schimbi canalul dacă apare vreodată la televizor. Totuşi, regina Marii Britanii nu se sfieşte să urmărească o interpretare fictivă a vieţii ei şi a rudelor. De fapt, chiar se distrează când se uită la „The Crown‟, după cum afirmă un curtean. Îi plac poveştile, dar le consideră uneori nerealiste şi, desigur, destul de departe de amintirile ei legate de unele evenimente. Cu toate acestea, îi place să urmărească serialul.

Este interesată de competiţiile sportive

După câştigarea Campionatului US Open 2021, tenismana britanică cu origini româneşti Emma Răducanu (19 ani) a primit un mesaj chiar din partea Reginei Elisabeta a II-a care nu scapă nicio evoluţie a sportivilor britanici la marile campionate şi competiţii europene şi mondiale. Iată ce i-a scris: „Îţi trimit felicitările mele! Este o realizare remarcabilă la o vârstă atât de fragedă şi este o dovadă a muncii tale grele şi a dăruirii tale. Nu mă îndoiesc că performanţa ta extraordinară şi cea a adversarei tale, Leylah Fernandez, vor inspira următoarea generaţie de jucători de tenis. Îţi trimit cele mai calde urări de bine ţie şi numeroşilor tăi susţinători!‟.

Citeşte şi:

Prin ce schimbări trece Regina Elisabeta a II-a de când se confruntă cu probleme de sănătate

Ce se va întâmpla în ziua în care Regina Elisabeta a II-a nu va mai fi. Protocolul regal impune reguli stricte

Regina nu pierde „Britain’s Got Talent‟

Pe lângă înclinaţia ei pentru emisiunile-concurs, regina a urmărit şi „Britain’s Got Talent‟, emisiunea care caută să găsească cel mai talentat britanic, indiferent de talent. Regina este impresionată de concurenţii care apar în emisiune şi i-a făcut pe mulţi dintre ei să cânte pentru ea personal, la Royal Albert Hall din Londra.

Savurează  serialul „Downton Abbey‟

Predispusă la divertismentul fantezist, regina Elisabeta a II-a este pasionată de serialul de televiziune britanic „Downton Abbey‟ şi nu numai că îi place povestea familiei aristocrate Crawley, dar îi place şi să sublinieze greşelile făcute la nivel de scenariu şi filmare. A dovedit că este foarte atentă la detalii şi a observat rapid inexactităţile legate de epoca în care are loc acţiunea filmului şi de costume. Adesea, le indică asistenţilor palatului ce i se pare nepotrivit. Serialul a fost urmărit de milioane de oameni din Marea Britanie şi din întreaga lume.