Elvis Presley, pansament pentru Rita Moreno. „A fost minunat‟

Elvis Presley a fost un bărbat cu care multe femei de la Hollywood și-a fi dorit să aibă o relație. Nu și Rita Moreno! Actrița și cântăreața de origine portoricană s-a întâlnit cu „regele‟ rock 'n' roll, doar ca să facă geloasă o altă vedetă, la fel de bine cotată ca Elvis. 

image

Actrița Rita Moreno (89 de ani) este prima femeie hispanică ce a câștigat un premiu Oscar. Ea a făcut furori cu rolul Anita, din filmul „West Side Story‟, din 1961, însă și în viața multor bărbați. Printre ei se numără și Elvis, care a fost fascinat de farmecul actriței. Din păcate, Rita nu a fost la fel de încântată de „regele‟ rock 'n' roll. Totuși, de ce a acceptat să se întâlnească cu el? 

Elvis, răzbunare pentru Rita Moreno 

Un moment important din viața ei personală, pe care și astăzi și-l amintește, este relația pe care a avut-o cu Marlon Brando, din anul 1954 și până la începutul anilor 1960. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului „Désirée‟, pe când Rita avea doar 22 de ani.

Relația lor a fost presărată cu multe episoade tumultoase, care au adus-o în pragul sinuciderii. În timpul relației, Brando a înșelat-o în mod constat: „Am găsit lenjerie în casa lui și, bineînțeles, am avut inima zdrobită. M-am dus acasă în lacrimi. Într-adevăr, eram naivă, supărată și foarte furioasă‟, a declarat actrița, recent, pentru „The View‟.

Citește și: Marlon Brando, primul băiat „rău” de la Hollywood: „Și eu am avut experiențe homosexuale și nu mi-e rușine de asta”

Ca să se răzbune pe partenerul ei, Rita a început să se vadă cu, nimeni altul, decât Elvis Presley. Artistul o văzuse într-un film și își dorea să o cunoască: „M-am gândit la acei chiloți și am spus: «Da, aș face-o»‟, și-a amintit Rita Moreno. 

Vezi și: Însurat de patru ori, Marlon Brando și-a împins amanta spre sinucidere cu infidelitățile lui

Rita Moreno, despre Elvis: „era un băiat de la țară‟

Actrița a acceptat invitația lui Elvis. S-au întâlnit de mai multe ori și i s-a părut a fi un bărbat „dulce‟, dar nu atât de fermecător: „Era dulce, dar era un băiat de la țară. Oricum, nu a durat mult până când Brando a aflat. A început să arunce cu scaune. A fost atât de furios. Am stat acolo, în timp ce el a început să arunce cu toate scaunele. A fost minunat!‟, și-a continuat actrița povestea. 

Relația tumultoasă a actriței cu Marlon Brando a fost detaliată în documentarul „Rita Moreno: Just a Girl Who Decided to Go for It‟. „Era el cel căruia voiam să îi fac pe plac. El era cel cu care voiam să mă căsătoresc‟, a spus actrița, în film, despre Marlon Brando. 

Sursă foto: Pinterest Recente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg