Relaxare spa, la tine acasa!

1 63051 original jpg jpeg

Nu toată lumea are timpul sau banii necesari pentru a merge la spa cu regularitate, dar asta nu înseamnă că tu nu te poţi bucura de o zi de răsfăţ. Iată câteva sfaturi simple pentru o experienţă spa la tine acasă!

Lasă stresul să „intre la apă”!Primul lucru pe care trebuie să-l faci în ziua ta spa este o baie fierbinte. Creşte beneficiile eliminării stresului cu ajutorul unor săruri de baie aromatice sau pur şi simplu umple cada cu spumă. Ideea este de a renunţa la griji (şi gânduri negative) în timp ce asculţi muzică în surdină. Poţi de asemenea plasa pe marginea căzii lumânări parfumate,aşa că stinge lumina şi lasă-ţi mintea şi corpul să se relaxeze.

O dată ce te-ai „înmuiat”,e timpul să-ţi cureţi pielea,prin îndepărtarea celulelor moarte. Un scrub cu sare şi un burete mai dur este tot ce-ţi trebuie,pentru a-ţi lăsa pielea moale şi fină din cap până în picioare.

Adesea,te simţi mult prea grăbită ca să mai aplici şi o loţiune de corp,însă este un pas important de îngrijire a corpului,datorită hidratării. Optează pentru ceva parfumat subtil,pentru a evoca experienţa spa autentică şi pentru a te simţi fabulos.

În timp ce obţii relaxarea mult dorită,nu uita de faţa ta! Curăţă şi exfoliază,apoi alege o mască-tratament specifică tipului tău de piele. În timp ce aştepţi să îndepărtezi masca,stai pe spate în cadă şi relaxează-te! Foloseşte din plin timpul acesta pentru a-ţi curăţa mintea de stres şi tensiune. După mască aplică o cremă emolientă!Recente

Mandy Moore, Nick Jonas jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg