Remedii naturale împotriva ridurilor de expresie

1 80716 original jpg jpeg

Toată lumea se confruntă cu riduri de expresie, pentru că pielea din jurul gurii este mult mai subţire. Tratamentele şi operaţiile estetice pot rezolva problema pe termen scurt, dar la fel de eficiente sunt şi remediile naturale, şi anume.

Cantitatea de apă băută

Prima care suferă când apa lipseşte din organism este pielea, devenind uscată; tegumentul deshidratat este predispus la linii fine şi riduri. Aşadar, primul şi principalul remediu natural împotriva ridurilor de expresie este cantitatea de apă băută în fiecare zi.

Sucul de lămâie

Sucul de lămâie conţine agenţi care ajută la strângerea pielii din jurul gurii, iar vitamina C prezentă în fruct luptă împotriva daunelor produse la nivelul pielii de radicalii liberi. Cufundă o dischetă demachiantă în suc de lămâie şi şterge pielea din jurul gurii cu ea. Lasă sucul să acţioneze până simţi că te strânge pielea. Clăteşte la final cu apă călduţă.

Spuma de albuş

Bate spumă un albuş, apoi adaugă în el o lingură de miere. Aplică un strat subţire din pasta obţinută pe zona afectată de ridurile de expresie şi las-o să acţioneze 15 minute. Clăteşte cu apă călduţă. Repetă tratamentul natural de două ori pe săptămână.

Gelul de aloe vera

Aloe vera este sursă importantă de vitaminele C şi E. Acestea menţin pielea fermă şi hidratată, hrănind-o şi regenerând-o, reducând astfel ridurile din jurul gurii. Taie o frunză de aloe vera şi extrage cu o lingură gelul. Aplică un strat de aloe vera direct pe ridurile de expresie şi lasă-l să acţioneze 5 minute. Clăteşte cu apă căluduţă.

Turmericul

Turmericul are proprietăţi antiîmbătrânire care ajută la estomparea liniilor fine din jurul gurii, lăsând tegumentul catifelat şi hidratat. Pune într-un bol o lingură de turmeric pudră şi o lingură de ulei de nucă de cocos, apoi amestecă-le. Aplică un strat subţire din pasta obţinută pe zona afectată de ridurile de expresie. Las-o să acţioneze 15 minute, după care clăteşte cu apă călduţă.

Exerciţiile faciale

Exerciţiile faciale pot ajuta la reducerea liniilor fine formate în jurul gurii. Există mai multe exerciţii faciale, dar noi îţi vom detalia unul: ţine dinţii strânşi şi zâmbeşte larg (cu gura închisă). Stai în această poziţie 10 minute şi repetă. Repetă acest exerciţiu de 15-20 de ori în fiecare zi. Vei observa o diferenţă uriaşă.Recente

Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg