Remedii care înlătură ridurile de expresie

1 80433 original jpg jpeg

Ridurile provocate de zâmbet nu sunt semne ale îmbătrânirii premature, motiv pentru care nu ai de ce să te îngrijorezi. Totuşi, dacă nu te poţi obişnui cu ideea sau nu eşti mulţumită de aspectul lor, încearcă remedii naturale, care să îţi reîmprospăteze pielea.

Bea multă apă

Aportul corespunzător de apă îţi poate ajuta pielea să arate mai tânără şi mai fermă. În schimb, pielea uscată şi deshidratată este mai predispusă la riduri. Asigură-te că bei minimum 3 litri de apă pe zi.

Mască cu suc de lămâie

Sucul de lămâie conţine substanţe care ajută la strângerea celulelor pielii, mai ales în jurul gurii. De asemenea, conţine vitamina C care previne radicalii liberi. Aplică suc de lămâie pe ridurile de expresie şi continuă remediul câteva săptămâni la rând.

Mască cu albuş de ou

Este demonstrat ştiinţific faptul că albuşul de ou este un remediu eficient pentru a trata ridurile de expresie. Prepară un amestec din 1 lingură de miere şi 1 albuş de ou, pe care să îl aplici pe toată faţa şi să îl laşi să acţioneze 15 minute. Clăteşte, apoi, cu apă călduţă. Pentru rezultate, încearcă acest remediu de 2 ori pe săptămână.

Mască pe bază de turmeric

Datorită proprietăţilor sale antiîmbătrânire, turmericul ajută la reducerea ridurilor şi a altor linii fine din jurul gurii, făcând pielea să fie netedă şi moale. Combină 1 lingură de turmeric cu 1 lingură de ulei de cocos şi aplică amestecul pe zona cu probleme. După 15 minute, îndepărtează-l cu apă caldă.

Hidratare cu aloe vera

Această plantă-minune conţine vitaminele C şi E care ajută la menţinerea unui ten ferm şi hidratat. Taie o frunză de aloe vera şi stoarce-o pentru a obţine gelul. Aplică lichidul pe riduri şi spală după 5 minute.

Practică exerciţii faciale

Exerciţiile faciale te pot ajuta să reduci liniile de expresie şi să estompezi ridurile. Ţine dinţii închişi şi zâmbeşte pe deplin. Aşteaptă 10 secunde şi repetă procedeul de 15-20 de ori pe zi.



Recente

Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley  foto   Instagram jpg