Rihanna a întrecut-o pe Kylie Jenner și a devenit cea mai tânără miliardară

Cu o avere estimată la 1,4 miliarde de dolari, Rihanna (34 de ani) a devenit cea mai tânără femeie miliardară din America, prin forțe proprii, detronându-le pe Kylie Jenner, Taylor Swift și Beyonce. Cum și când a devenit artista atât de bogată? 

image

Cea mai tânără miliardară din America nu a crescut într-un mediu luxos. Rihanna s-a născut în Barbados, într-o familie modestă. Curajoasă din fire, ea a decis să renunțe la școală și să se dedice pasiunii ei - muzica. 

Din muzică, dar și din afaceri, Rihanna a făcut o avere impresionantă, până la vârsta de 34 de ani. Recent, cântăreața a devenit cea mai tânără miliardară din America, conform clasamentului Forbes. Ea este urmată de Kylie Jenner (cu 600 milioane de dolari), Taylor Swift (570 milioane de dolari), Beyonce (450 milioane de dolari) și Serena Williams (260 milioane de dolari).

Vezi și: Cine este tatăl copilului Rihannei? Rapperul dependent de sex făcea orgii în școală: „Eram cinci fete și zece băieți...”

În topul general, Rihanna se clasează pe locul 21, sub Kim Kardashian (care are în cont 1,8 miliarde de dolari) și Oprah Winfrey (cu o avere de 2,6 miliarde de dolari). 

Conform „Uniland‟, Rihanna este și primul miliardar al Barbados. 

Citește și: Legătura pe care Rihanna o are cu o renumită companie aeriană. Secretul pe care puțini îl cunosc

O parte din averea Rihannei provine din cariera muzicală, însă cei mai mulți bani i-a obținut din afacerile sale - Fenty Beauty, Fenty Skin și Savage X Fenty. 

O miliardară modestă 

În ciuda succesului, Rihanna a spus că nu își dorește să fie pusă pe un piedestal și tot ce vrea este să rămână cu picioarele pe pământ. „Este înfricoșător. Mă gândesc la asta tot timpul. Mă sperie când piedestalul intră în joc și oamenii te pun acolo sus. Vreau să fiu cu picioarele pe pământ‟, a mărturisit artista. 

De asemenea, în 2019, ea a declarat pentru „The New York Times‟ că mulțumirea sa este că poate să ofere din banii pe care îi are: „Banii mei nu sunt pentru mine. Este vorba despre gândul că pot ajuta pe altcineva. Lumea te poate face să crezi cu adevărat în lucrurile greșite și să te facă să ratezi, cu adevărat, sensul vieții, care este cel de a fi în viață‟, a spus Rihanna. 

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg