Romaniţa Iovan s-a întors în Apuseni, la 6 ani de la tragedia în care a murit Iovan: "Vin aici pentru Albert"

1 2 doliu romanita jpg jpeg

Acum 6 ani, România era îndoliata de o dramă uriaşă, moartea pilotului Adrian Iovan şi a studentei Aura Ion, după ce avionul de mici dimensiuni în care se aflau s-a prăbuşit în Munţii Apuseni.

Un copil de şapte ani, la acea vremea, a rămas fără tată, Albert, fiul lui Adrian Iovan şi al Romaniţei, creatoarea de modă care s-a întors la locul tragediei, pentru comemorarea celui care i-a fost soţ. 

Citeşte şi: Ramona Bădescu, prima apariţie după ce a născut. Cum arată alături de bebeluşul ei

„Venim aici pentru Albert să ştie că tatăl lui este un erou şi va rămâne în sufletul lui un erou. Simţim energia lui Adrian, sim ţim că el chiar şi-a dat ultima suflare şi ultimul gând de viaţă, gândindu-se la oameni, la cei pe care i-a salvat. Dacă Adrian nu făcea ce a făcut în ultimele secunde, avionul nu ateriza forţat şi cădea pur şi simplu şi în momentul ăla nu mai era nimeni în viaţă. Este fantastic dacă te gândeşti că ei au plecat într-un zbor umanitar, ca să salveze alte vieţi.”  a spus Romaniţa Iovan, pentru Viva!.

An de an, Romaniţa Iovan a fost prezentă în luna ianuarie în locul unde Adrian Iovan şi-a găsit sfârşitul în cabina de pilotaj a avionului prăbuşit. Pe lângă slujbă şi pomană, creatoarea de modă, însoţită de fiul ei, acum un bărbat în devenire, tine un moment de regulegere. 

"Ceea ce s-a întâmplat acum 6 ani l-a maturizat precoce. În momentul ăla am zis copilul ăsta gândeşte ca un om matur. Un medic care a fost în avion m-a sunat şi mi-a spus că cei de la Colegiul Medicilor vor să-i ofere o diplomă în onoarea tatălui lui. L-am consultat pe Albert. După două zile i-am zis exact cum a zis Albert.

Citeşte şi: Cum a reuşit Bursucu să slăbească aproape 20 de kilograme în timp record: "Mâncam noaptea ceafă de porc"

Albert mi-a zis că nu are nevoie de nicio diplomă şi că el nu înţelege cum dintr-un avion plin cu medici nu a fost în stare niciunul dintre ei să-l ajute pe tatăl lui. Copil la 7 ani. Copilul a spus esenţa foarte clar. Albert a crescut în acest interval de timp cu această traumă, suferinţă, însă acum se bucură când mergem în Apuseni. Încercăm să facem din drumul nostru până acolo un fel de comemorare. Eu am spus şi o mai zic că Adrian a lăsat acolo toată energia lui. Până urcăm acolo tot timpul este soare", a mărturisit pentru sursa citată. Recente

Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg