Roxana Ionescu e însărcinată. Ea şi iubitul ei vor deveni părinţi anul acesta

5 roxana ionescu e insarcinata ea si iubitul ei vor deveni parinti anul acesta jpg jpeg

Mama Natură şi Tinu Vidaicu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de mai bine de 5 ani. Cei doi se iubesc la nebunie şi anul acesta vor deveni părinţi. Roxana Ionescu e însărcinată şi e în culmea fericirii!

Zilele trecute, Roxana Ionescu a fost centrul atenţiei. Iubitul ei i-a făcut o surpriză: a organizat o mare petrecere de ziua ei. Cu acest prilej, Roxana Ionescu şi Tinu Vidaicu au făcut un anunţ surpriză!

Roxana Ionescu e însărcinată. Va avea un fiu

Vedeta a anuntat public că este însărcinată. Cei doi îndrăgostiţi vor deveni părinţi peste câteva luni. Petrecerea cu fast a avut loc la Timişoara, oraşul natal al lui Tinu Vidaicu. Acesta are două cluburi de fiţe în oraş.

Din dragoste pentru el, Roxana Ionescu face naveta între Bucureşti şi Timişoara. Povestea lor de dragoste a început în urmă cu 5 ani. Roxana Ionescu a fost contactată pentru câteva colaborări şi Cupidon a decis să îi ofere mai mult!

Roxana Ionescu va naşte în 2019

La aniversarea Roxanei Ionescu, care a împlinit 34 de ani, au fost prezente mai multe vedete, printre care şi: Ana Baniciu, Raluka, Speak şi Ştefania, Flick, Giulia Angelescu, precum şi mulţi prieteni de-ai Roxanei din Bucureşti.

roxana ionescu e insarcinata ea si iubitul ei vor deveni parinti anul acesta 2 jpg jpeg

Anuntul sarcinii a fost făcut de Tinu, în cel mai simplu mod: ”Să ne spuneţi un nume de băieţel!”

”Vă mulţumim mult de tot. Este un moment frumos pentru noi şi vrem să-l trăim la maxim şi mulţumim că sunteţi alături de noi”, le-a spus Roxana Ionescu prietenilor.

Roxana Ionescu s-a lăsat de televiziune. A avut o carieră de 15 ani pe micile ecrane. S-a îndrăgostit de Tinu Vidaicu, un om de afaceri timişorean. A renunţat la cariera în TV pentru iubire. Cei doi sunt logodiţi, dar nu se grăbesc să facă pasul cel mare.

Citeşte şi: Dietă Roxana Ionescu. Cum a slăbit 15 kg cu acest meniu

Roxana Ionescu, naveta la Timişoara pentru iubit

“În ultimii cinci ani am făcut naveta, am fost navetistă de lux, aşa îmi plăcea mie să spun. Stau cu iubitul meu la Timişoara şi vin la Bucureşti când este cazul. Jobul meu, fostul meu job (n.r.: aşa s-au cunoscut). Uşor, uşor am început o colaborare, a urmat una personală şi uite aşa au trecut cinci ani. Are două cluburi. Da, ne gândim şi la căsătorie, nu ştim încă când. Suntem foarte agitaţi, continuu plecăm, avem ceva de făcut. Ne-am propus să călătorim foarte mult. (…) Vorbim în fiecare zi la telefon, de văzut ne vedem mai rar (n.r. cu părinţii). Ne este dor, dar m-au înţşeles, m-au susţinut şi asta m-a ajutat foarte tare să merg mai departe, să merg pe drumul meu. (…). Aici e mai aglomerat. Din august de când am plecat…”, a povestit “Mama Natură” în cadrul unei emisiuni tv.

Citeşte şi: Cum se menţine Elena Gheorghe slabă, după 2 naşteriRecente

Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg