Roxana Ionescu, primele declaraţii după ce a pierdut sarcina: ”Fac orice ca să mă detaşez!”

6 roxanaionescuinsarcinata jpg jpeg

Roxana Ionescu a trecut prin momente dificile în vara acestui an, când a pierdut o sarcină aflată în luna a şasea. Acum, ea a vorbit despre cel mai greu moment din viaţa ei.

În cadrul emisiunii ”La Măruţă”, Roxana Ionescu a oferit primele declaraţii despre pierderea bebeluşului şi despre cum a reuşit să treacă peste drama din viaţa ei.

”Tot timpul am avut norocul să ies repede dintr-o cumpănă şi să am parte de o bucurie… Cel mai frumos moment care din păcate a fost şi cel mai trist din ultimii 12 ani..ce s-a întâmplat cu bebe”, a declarat Roxana Ionescu, potrivit lamaruta.protv.ro.

Citeşte şi: Roxana Ionescu, prima apariţie după ce a pierdut sarcina: ”Un altfel de viaţă bună!”

„În general e greu normal, dar încerc să nu stau cu gândul doar acolo şi să mă detaşez cât se poate. Dacă stau şi mă îngrop în acea problemă, tot mie îmi fac rău şi celor din jurul meu, pentru că devin o pacoste pentru ei”, a adăugat ea.

Roxana Ionescu formează un cuplu cu Tinu Vidaicu, partenerul ei fiind cel care a anunţat că vedeta a pierdut sarcina. Se întâmpla în vara acestui an.

Citeşte şi: Roxana Ionescu a pierdut sarcina! Anunţul dureros: ”Nu va mai exista niciun bebe!”

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate, am înţeles că se întâmplă des. Din fericire, am înţeles că nu este o chestiune genetică. Se numeşte insuficienţă placentară şi asta înseamnă că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic şi că Roxana este bine şi că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulţumim pentru gândurile bune şi energia voastră pozitivă”, a explicat Tinu Vidaicu.Recente

Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg
nick cannon Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg