Rutina obligatorie dianinte de culcare

1 68836 original jpg jpeg

Unul din cele mai importante lucruri pentru frumuseţea noastră din timpul zilei este îngrijirea şi atenţia acordate pielii seara şi în timpul nopţii.

Lipsa acestor obiceiuri este,de altfel,unul din motivele pentru care,de multe ori,părem mai obosite decât suntem de fapt. Să vedem ce putem face pentru a evita îmbătrânirea prematură a pielii noastre.

DemachiereaO etapă peste care ştim că nu trebuie sub nicio formă să sărim înainte de culcare. Chiar dacă eşti prea obosită,sau grăbită,trebuie să eliminăm orice urmă de machiaj de pe faţă,pentru a evita ca acesta să intre în pori în timpul nopţii,încărcând şi obosind tenul. Poţi folosi şerveţele demachiante,care sunt mult mai rapide.Curăţarea tenuluiAcum dacă tot ai început,continuă curăţarea tenului tău. Pentru a îndepărta toate urmele de machiaj,respectiv murdăria din aer,pe care nu o vezi,dar la care tenul tău a fost expus,foloseşte un săpun-gel special,cu care să îţi speli faţa cu apă călduţă,pentru a deschide porii şi a lucra cât mai puţin agresit asupra tenului tău.TonifiereDupă ce ai deschis porii pentru curăţare,închide-i cu o loţiune tonică. Aceasta ajută la reglarea producţiei de sebum a pielii şi o pregăteşte pentru hidratare.HidratareaUltimul pas pentru îngrijirea tenului nostru este hidratarea,importantă pe timpul nopţii,când organismul petrece cel mai mult timp fără lichide. Poţi folosi,de asemenea,o mască hidratantă pentru noapte.Oferă picioarelor atenţia cuvenităChiar dacă e iarnă,chiar dacă nu le epilăm mai des,nu trebuie să le uităm. Pentru a te chinui cât mai puţin la primăvară,nu le neglija pe timp de iarnă. Picioarele au nevoie de o atenţie specială,fiind unul din elementele principale ale seducţiei feminine. Pentru a le menţine mereu frumoase,aplică în fiecare seară o cremă hidratantă,pe care să o masezi cu mişcări blânde ascendente.Pentru păr,cu dragCele 100 de atingeri de perie în fiecare seară,din poveste,îşi au originea în realitate. În timpul zilei,părul este expus aerului mai mult sau mai puţin poluat,agitaţiei zilnice,iar seara când ajungi acasă,este la fel de obosit ca tine. Motiv pentru care trebuie aerisit şi el,ca să nu îl supunem spălatului zilnic. Foloseşte o perie cu dinţi moi,evită milşcările bruşte,evită să tragi de păr,descurcă răbdător toate firele încurcate.Celulita,bat-o vina!Pentru că e mai greu de combătut,se poate preveni cu spor. Înainte de culcare,aplică o cremă anticelulitică şi masează cu mişcări circulare muşchii fundului şi coapsele. Poţi urca şi pe abdoment,pentru a preveni burtica. Dacă masajul îl faci mai mult pentru prevenire decât pentru tratament,poţi folosi o cremă hidratantă în loc de cea anticelulitică.



Recente

Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg