S-au despărțit, dar au rămas împreună. Vedetele care n-au scăpat de foștii iubiți

Pentru că au o viață plină, vedetele trebuie să facă față și situațiilor complicate. Cum ar fi, să dea nas în nas cu fostul sau cu fosta, în fiecare zi. Pentru cei din lumea actoriei, spectacolul trebuie să continue chiar și în momentul în care pe scenă joacă doi foști iubiți. Iată câteva cupluri celebre care s-au despărțit, dar care au fost nevoite să lucreze împreună! 

image

Unele vedete, pur și simplu, nu au putut scăpa de fostele iubiri nici la locul de muncă. După despărțire, aceste celebrități nu au avut de ales și s-au întors pe platourile de filmare, moment în care au dat nas în nas cu foștii. Unele vedete au avut cuvinte frumoase de spus la adresa foștilor, însă altele…nu atât de multe. 

Diane Keaton și Al Pacino 

Actorii Diane Keaton și Al Pacino au avut o relație de dragoste care a durat mai mult de un deceniu. Se spune că ar Diane Keaton ar fi vrut să se căsătorească, dar Pacino nu era pregătit în momentul respectiv, așa că s-au despărțit. După acest moment, s-au reîntâlnit pe platourile de filmare și au lucrat împreună timp de 20 de ani. 

Cameron Diaz și Justin Timberlake 

Cei doi au început o idilă romantică în anul 2003, însă s-au despărțit după 4 ani. Între timp, Timberlake s-a cuplat cu actuala sa soție, Jessica Biel, iar după aceea, Justin și Cameron s-au reîntâlnit pe platourile de filmare „Bad Teacher‟. Ei au filmat atunci inclusiv o scenă de dragoste. 

Charlize Theron și Sean Penn 

Actrița Charlize Theron a jucat în filmul regizat de Sean Penn, „The Last Face‟, în timp ce aceștia erau împreună. În acea perioadă, s-a zvonit că actorii chiar s-au logodit, însă, în realitate, Charlize pusese punct relației. Cum era de așteptat, după despărțire, au fost nevoiți să se întâlnească zilnic pe platourile de filmare. 

Blake Lively și Penn Badgley

Așa cum era și pe micile ecrane, relația amoroasă dintre vedetele serialului „Gossip Girl‟ s-a concretizat și în viața reală. Blake Lively și Penn Badgely au avut o relație în timp ce au lucrat împreună, însă aceasta s-a încheiat în anul 2010. Pentru că serialul „Gossip Girl‟ avea mare succes, ei au continuat să lucreze împreună. Mai mult decât atât, în serial, „s-au căsătorit‟, așa cum a cerut scenariul. 

Jennifer Garner și Michael Vartan 

Garner și Vartan au format un cuplu, în timp ce jucau pentru „Alias‟. Relația lor a durat doar câteva luni, iar după despărțire, au dovedit că pot avea o relație profesională frumoasă. 

Sursă foto: Pinterest



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg