VIDEO Madonna, despre iubiţii ei cu 30 de ani mai tineri: „Am impresia că tot ce fac deranjează lumea‟

2 shutterstock 43781218 jpg jpeg

În privinţa relaţiilor ei de cuplu, Madonna n-a fost niciodată o vedetă secretoasă, cu atât mai mult când se afla cu un partener în public. De ceva vreme, are relaţii cu bărbaţi mult mai tineri şi a surprins prin declaraţiile pe care le-a făcut cu privire la acest subiect.

A avut două căsătorii, cu actorul Sean Penn şi regizorul Guy Ritchie. Nu există nicio îndoială că Madonna a avut parte de multe suişuri şi coborâşuri în căsniciile şi relaţiile ei şi mulţi dintre fani nu pot să nu observe că, în ultima vreme, are tendinţa de a se întâlni cu bărbaţi mai tineri şi diferiţi faţă de ea. De fapt, de la divorţul din 2008, nu s-a mai întâlnit cu cineva apropiat ca vârstă de Guy Ritchie, care este cu aproape zece ani mai tânăr decât ea.

Într-un interviu din anul 2009, regizorul Ritchie a vorbit despre fosta lui soţie: „Este o femeie căreia îi place să-şi manifeste sentimentele. Madonna face ca lucrurile să se întâmple. Pune-o pe Madonna la încercare cu oricare tânăr de douăzeci şi trei de ani şi ea îl va depăşi. Bineînţeles că încă o mai iubesc‟. Pe de altă parte, ceea ce are de spus Madonna despre întâlnirile cu bărbaţi mult mai tineri decât Ritchie a surprins lumea.

Este conştientă de faptul că şochează

Madonna şi dansatorul Ahlamalik Williams formează un cuplu din anul 2019. El s-a născut în acelaşi an în care Madonna şi-a lansat hitul „Take a Bow‟ de pe albumul „Bedtime Stories‟. Williams pare să fie o prezenţă constantă în viaţa ei, deoarece a fost văzut vara trecută într-o călătorie făcută de artistă şi copiii ei în Italia.

Citeşte şi:

Primul mariaj al Madonnei, un eşec ce i-a marcat pentru totdeauna viaţa amoroasă. Cum a distrus Sean Penn căsnicia

Mulţi vorbesc despre diferenţa de vârstă dintre Madonna şi iubiţii ei sau despre înclinaţia ei pentru manifestările publice de afecţiune faţă de aceştia. Indiferent de ceea ce se spune, ea nu doreşte să-şi schimbe felul de a fi sau să se conformeze regulilor societăţii. „Am iubiţi cu trei decenii mai tineri decât mine. Acest lucru îi face pe oameni să se simtă incomod în preajma mea. Simt că tot ceea ce fac deranjează lumea. Cred că femeile ar trebui să aibă control asupra sexualităţii lor şi să-şi poată exprima sexualitatea. Nu cred că există o anumită vârstă la care să nu poţi să fii cine vrei să fii‟, a mărturisit ea într-un interviu din 2017 pentru publicaţia „Harper's Bazaar‟.

Va mai încerca să intre într-o a treia căsnicie?

Madonna vorbeşte rar despre căsătoria şi despre divorţul de Guy Ritchie, dar în 2012, a spus despre căsnicia lor că nu a fost basmul la care se aştepta să fie. A făcut-o să pună la îndoială ideea „iubirii perfecte‟: „La început, totul este grozav, iar persoana cu care te-ai căsătorit este impecabilă şi tu eşti fără cusur. Apoi timpul trece şi aveţi împreună o viaţă, copii şi apar crăpături în relaţie. Nu mai este atât de romantic ca înainte şi-ţi spui că nu este ceea ce credeai că va fi şi te întrebi cât de mult eşti dispus să sacrifici‟, a declarat artista.

Este un sentiment cu care un alt fost soţ al Madonnei, Sean Penn, ar putea fi de acord. Cam în aceeaşi perioadă în care Penn şi-a anunţat divorţul de actriţa Leila George, Madonna a distribuit o fotografie cu ea purtând un post-it pe frunte cu numele lui Penn notat pe el. Viaţa ei amoroasă s-ar putea să nu fie perfectă, dar aşa cum a spus Ritchie, dar ea va ieşi mereu în evidenţă.

FOTO: ShutterstockRecente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg