Sac fără fund? Câți bani îi cer oamenii miliardarei Oprah Winfrey

Oprah Winfrey reprezintă succesul, iar cei din jurul ei sunt conștienți de valoarea moderatoarei TV. Din cele aproape trei miliarde de dolari deținute cât oferă celorlalți?

Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el  jpeg

Vedeta TV de peste ocean a făcut facultatea pe puterile ei, lucând ca știristă pentru a face rost de bani. Și, după o carieră absolut înfloritoare în jurnalism, Oprah a ajuns să aibă propria emisiune și, mai târziu, propriul canal TV, construind un adevărat imperiu în domeniul care a scos-o din anonimat. Nu-i de mirare că a reușit să strângă o avere de 2,8 miliarde de dolari!

Oprah Winfrey bifează reușită după reușită și întreaga ei carieră înfloritoare a avut loc în văzul lumii, lucru care i-a făcut pe diverși să-i ceară bani. De la prieteni și familie până la cei care își doreau o investiție sau doar un ajutor financiar pentru a putea trăi de pe o zi pe alta, mai multe categorii de oameni au îndrăznit să apeleze la generozitatea lui Oprah Winfrey.

Când vine vorba despre suma pe care oamenii i-o cer vedetei americane, miliardara a dezvăluit că este vorba despre un număr anume care apare adesea. Dacă ea acceptă să le dea bani celor care îi cer rămâne o informație cunoscută doar de ea.

Surprinzător sau nu, cei din jurul lui Winfrey îi cer acesteia bani încă de când și-a câștigat primul salariu și, pe măsură ce profitul ei s-a mărit, ei pretind sume tot mai mari,

„Oamenii își cer bani în funcție de câți bani cred ei că ai”, a început să explice Oprah unui paparazzi care a întrebat-o despre o sumă anume. „Așa că, atunci când câștigam 22.000 de dolari pe an, oamenii aveau întotdeauna nevoie de 50 de dolari. Când am crescut la 50.000 de dolari, toți aveau nevoie de 500 de dolari. Iar acum nimeni nu mai are nevoie de vreo sumă sub 50.000 de dolari”, a declarat aceasta.

Casa lui Oprah Winfrey n-a fost afectată de incediile din Maui, dar locuințele altora au fost distruse, motiv pentru care ea le-a oferit victimelor incendiile câte 1.200 de dolari, timp de șase luni.

De asemenea, vedeta TV a donat milioane de dolari victimelor Uraganului Katrina, iar acest lucru dovedește un singur lucru – că moderatoarea TV este cât se poate de generoasă și atentă la nevoile celor din jurul ei.

Însă, la fel de bine, Oprah nu împrumută bani prietenilor și familiei. „Am această regulă – să nu-i împrumut cu bani pe cei pe care îi cunosct. Adevărul e că un astfel de gest ar afecta prieteni, lucru nedorit de nimeni”, a conchis Oprah Winfrey.



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg