Staruri care au câștigat titlul de Miss. Britney: „Mă simțeam ca rățușca urâtă‟

Unele vedete au cunoscut celebritatea după ce au fost descoperite întâmplător, altele în urma studiilor de specialitate, iar altele după ce au participat la cel mai popular concurs din lume - concursul de Miss. Iată cine sunt vedetele care și-au început carierele ca „regine ale frumuseții!‟. 

image

Înainte să devină actrițe, prezentatoare de televiziune sau cântărețe, anumite vedete de la Hollywood s-au făcut remarcate în concursuri de frumusețe. Până la urmă, această competiție te învața cum să le răspunzi reporterilor pe loc sau cum să arăți mereu bine, trăsături pe care orice vedetă trebuie să le cunoască. 

Oprah Winfrey 

Prezentatoarei Oprah Winfrey nu îi este străin podiumul de modă. Asta pentru că ea a fost în anul 1971, „Miss Black Tennessee‟. Oprah s-a făcut remarcată pe când avea doar 17 ani și, datorită aptitudinilor sale, a câștigat în fața tuturor tinerelor aspirante titlul de Miss. Câștigarea concursului a atras atenția postului local de radio „Black‟, loc în care Oprah s-a angajat ulterior, cu jumătate de normă. 

Citește și: Cele mai bizare concursuri de frumusețe din trecut. Cu raze X se examina structura spatelui 

Halle Berry 

Cu mult timp înainte ca Halle Berry să joace în „X-Men‟, ea a câștigat mai multe concursuri de Miss. De pildă, în 1985, a devenit Miss Teen All-American, iar un an mai târziu Miss Ohio, devenind ulterior vicecampionă la concursul Miss USA. De asemenea, Halle Berry a câștigat locul 6 la concursul Miss World. 

Priyanka Chopra 

Înainte ca Priyanka Chopra să devină o actriță celebră, ea a câștigat un titlu importat de frumusețe. În anul 2000, Priyanka a devenit câștigătoarea concursului Miss World, însă anterior ea a concurat pentru titluri mai mici. Anul trecut, Priyanka a lăudat-o pe câștigătoarea concursului Miss India Universe: „Sunt atât de încântată pentru ea și sper că acesta este începutul unei călătorii incredibile‟, a spus soția lui Nick Jonas. 

Michelle Pfeiffer

Actrița din Scarface, Michelle Pfeiffer, a câștigat în anul 1978, titlul de Miss Orange County și a continuat, ulterior, să concureze la Miss California. „Hei, toți trebuie să începem de undeva‟, spunea ea. 

Vezi și: Unde trăiesc cele mai frumoase femei din lume. Cine deține „recordul” de frumusețe

Britney Spears

Înainte să devină cunoscută în întreaga lume cu piesa „Toxic‟, Britney Spears a participat la mai multe concursuri de frumusețe din Louisiana. Din păcate, artista nu a rămas cu amintiri frumoase în urma acestor experiențe: „Nu m-am simțit niciodată suficient de drăguță pentru a reuși. Toate fetele de la concursul de frumusețe au făcut-o, dar nu am simțit niciodată că aceste concursuri mi se potrivesc. Aveam dinți urâți, mă simțeam ca rățușca urâtă‟, a declarat Britney, în 2020, conform „Bestlifeonline‟. 

Sursă foto: Shutterstock Recente

Donatella Versace jpg
596cf8b29e5edde3c6ffec327094dd3a jpeg
Celebritati, Paris Hilton, Harry Styles, Kesha, Shutterstock jpg
Selma Blair și aliatul ei în lupta cu scleroza multiplă 0 Sursa  Instagram jpg
Jennifer Lopez, poreclă pentru gemeni 1 foto  Instagram jpg
Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg