Salma Hayek, „forțată‟ să se căsătorească cu miliardarul François Henri-Pinault. „Am avut o fobie‟

La 14 ani distanță de când și-a oficializat relația cu miliardarul François Henri-Pinault, Salma Hayek spune că a fost „forțată‟ să se căsătorească cu omul de afaceri francez. „A fost ca o intervenție‟, și-a amintit actrița. 

image

Salma Hayek (56 de ani) și François Henri-Pinault (60 de ani) formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood. Cei doi și-au început relația în anul 2006, iar trei ani mai târziu, s-au căsătorit civil la Paris. Ca orice viitoare mireasă, putem crede că Salma a fost cea care s-a ocupat de nuntă în cel mai mic detaliu, însă actrița a dezvăluit că nici măcar nu a fost pregătită să ajungă la starea civilă.  

Salma Hayek: „A fost ca o intervenție‟

Într-un interviu pentru revista „Glamour‟, actrița a dezvăluit că familia a convins-o că se căsătorească cu François Henri-Pinault, deoarece ea avea o fobie față de căsătorie: „Nici măcar nu știam că mă voi căsători în ziua aceea‟, și-a amintit actrița despre cununia civilă, care a avut loc pe 14 februarie 2009, de Ziua Îndrăgostiților. 

„A fost ca o intervenție. Nu cred că am spus vreodată această poveste... Părinții mei, fratele meu, toți m-au dus la starea civilă. Am avut o fobie față de căsătorie‟. „Eram emoționată. Spusesem da căsătoriei, dar nu voiam să fac pasul în ziua respectivă. Apoi am spus «ok, este în regulă», iar el m-a întrebat «putem să sărbătorim acum?»‟, a dezvăluit Salma Hayek. Ulterior, petrecerea a avut loc la Veneția (Italia), unde au participat multe celebrități și oameni politici. 

Citește și: Secretele mariajului actriței Salma Hayek. Motivul pentru care ascunde modul în care și-a cunoscut soțul 

După ce s-a căsătorit, Salma Hayek a fost acuzată că ar fi făcut-o din interes, însă acest lucru nu a afectat-o. În podcastul „Armchair Expert‟, ea a povestit: „Când m-am căsătorit, toată lumea a spus că este o căsătorie aranjată sau că m-am căsătorit pentru bani. Gândește ce vrei! Suntem împreună de 15 ani, suntem puternici și îndrăgostiți. Și nici măcar nu mă jignesc. Să spună orice‟. 

Salma Hayek și François Henri-Pinault au împreună o fiică, pe Valentina Paloma Pinault, în vârstă de 15 ani. Miliardarul francez, cu o avere de peste 41 de miliarde de dolari, mai are trei copii din relații anterioare.

Sursă foto: Pinterest  Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg