Scapă de pielea uscată şi de părul deteriorat, iarna

1 72826 original jpg jpeg

Ai o mulţime de motive să iubeşti iarna, zăpada, vinul fiert, plăcinta cu mere şi cu scorţişoară, dar frigul de afară este extrem de dăunător pentru tenul şi părul tău.

Temperaturile scăzute duc la mâncărimi ale pielii,uscarea ei,păr deteriorat,mâini degerate,de aceea rutina de frumuseţe de iarnă are un rol foarte important în această perioadă.

Protejaţi-vă pielea cu un gomaj făcut în casă

Combină zahăr granulat (care ajută la eliminarea pielii moarte),cu ulei de nucă de cocos şi un ulei esenţial energizant pentru gomajul pielii. Este foarte bun uleiul de mentă,care răcoreşte pielea în timp ce o hidratează;lavanda este o altă opţiune de calmare,cu un miros plăcut.

Trucuri de aplicat la duş

Data viitoare când te speli pe cap,aplică pur şi simplu balsamul de păr,de la baza urechilor spre vârfuri,înainte de a-l şampona. Tratamentul rapid protejează vârfurile firelor de păr,menţinându-le hidratate,împiedicând,astfel,încreţirea şi ruperea lui. Utilizează balsam din nou la sfârşitul duşului,ca de obicei,pentru a bloca apa în firul de păr.

Tratament pentru mâini

Protejează-ţi mâinile cu un tratament făcut chiar de tine. Într-un castron mare,combină 2 căni de apă caldă,1 cană de oţet de mere (atunci când este diluat,ar trebui să nu fie dureros pe tăieturi sau alt tip de răni),şi 3 linguri de ulei de măsline. Înmoaie mâinile timp de 10 minute,apoi scoate-le şi usucă-le. Aplică apoi,imediat,o cremă de mâini care conţine uree,un umectant care blochează umiditatea înpieleşi are proprietăţi antibacteriene.

Citeşte şi:7 secrete pentru un machiaj reuşit

Nu uita de protecţie solară

Nu crezi că ai nevoie de aşa ceva în zilele de airnă? Ei bine,te înşeli,ori de câte ori ieşi din casă,trebuie să îţi faci un obicei din a te da cu cremă cu protecţie UV. Şi nu uita nici de mănuşi şi de căciulă. Şi ele îţi protejează mâinile şi podoaba capilară de gerul de afară.

Citeşte şi:Ingredientele din bucătărie,perfecte pentru îngrijirea pielii



Recente

Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg