Scene de bătaie cu Kate Middleton şi Meghan Markle? Imaginile care au pus internetul pe jar

1 85326 original jpg jpeg

Relaţia dintre Kate Middleton şi Meghan Markle este una dezbătută intens. Potrivit zvonurilor, între cele două ducese ar exista tensiuni, lucru care a aprins imaginaţia internauţilor.

Fotograful Alison Jackson, cunoscut pentru falsuri, a pus în practică o scenă pe care probabil că mulţi o au in minte: o bătaie între Kate Middleton şi Meghan Markle.

Exact ca în fotografiile de mai jos, în viziunea lui Alison Jackson. Fotografiile realiate de aceasta arată mai mult de o ceartă. De fapt, cele două ducese se "păruiesc", Kate fiind cea mai afectată. 

image

Fotograful Alison Jackson care se ocupă de falsuri, este răspunzător şi de renumitele imagini în care Meghan şi Harry fac yoga.

Conform zvonurilor, relaţia dintre cele două cupluri, Harry-Meghan şi William-Kate, nu este deloc bună. Ducessa de Sussex, Kate Middleton, prinţul William şi prinţul Harry au fost împreună la petrecerea organizată la Palatul Buckingham pentru a celebra 50 de ani de când Charles are titlul de Prinţ de Wales. 

În trecut, jurnaliştii au scris chiar că Meghan ar fi făcut-o să plângă pe cumnata ei cu anumite pretenţii legate de felul cum trebuie să arate rochia de domnişoară de onoare pe care prinţesa Charlotte, fiica lui Kate şi a lui William, a purtat-o la nuntă.

Pe de altă parte, Kate Middleton neagă totul. În cadrul unei vizite la Universitatea Leicester, ducesa de Cambridge a vorbit şi despre cumnata ei.  

"Da, absolut, sunt foarte încântată de Meghan şi noul bebeluş. Este un moment special, iar George şi Charlotte, dar şi Louis, vor avea un văr, aşa că e foarte special”, a declarat aceasta.

Sursă: mirror.co.ukRecente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg