Scrisoarea trimisă de Ryan Reynolds lui Céline Dion i-a schimbat viaţa cântăreţei. Are de-a face cu moartea soţului ei

1 fotojet jpg jpeg

Céline Dion şi-a luat „Adio!” de la marea iubire a vieţii ei în 2016, când René Angélil a pierdut lupta cu cancerul. Avea 73 de ani, iar ultima perioadă din viaţa fostului manager şi soţ al cântăreaţei a fost tot mai greu de suportat. „În ultimii trei ani din viaţa lui, soţul meu n-a mai băgat în gură o bucăţică de mâncare şi n-a mai luat nici măcar o picătură de apă”, a dezvăluit Céline după despărţirea cruntă de tatăl celor trei copii ai ei. „Era hrănit printr-un tub. Singurul lucru pe care mi l-am dorit în acei trei ani de agonie a fost ca el să trăiască în pace, în linişte. Voiam să nu simtă nicio grijă. A făcut un infarct, într-un final, n-a simţit nimic. A scăpat, pur şi simplu, de durere...”, a conchis diva în The Project.

Vorbind despre relaţia lor, despre momentele minunate pe care le-a trăit împreună cu fostul ei soţ, Dion a ţinut să adauge: „El m-a învăţat totul. A fost singurul bărbat din viaţa mea. Singurul bărbat pe care l-am iubit. Singurul bărbat pe care l-am sărutat. M-am îndrăgostit de el pe loc. Iniţial, a fost o iubire platonică, eu având doar 12 ani când l-am întâlnit... Adoram felul în care îi trata pe toţi cei din jurul meu, inclusiv pe familia mea şi pe mine.” Iar atunci când l-a pierdut, întreaga lume a vedetei canadiene s-a prăbuşit. Salvarea a venit de unde se aştepta mai puţin. Actorul Rayn Reynolds i-a sărit în ajutor îndureratei văduve. În ce fel?

René a informat-o pe Céline că îi revenise cancerul în timpul unui concert. Vedeta s-a întors pe scenă, a cântat ultima melodie din spectacol şi apoi s-a întors la hotel cu soţul ei. Din acel moment, realitatea cruntă a lovit-o. Managerul şi soţul ei şi-a dorit ca diva de origine canadiană să nu se oprească din cântat, să urce pe scenele lumii de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Şi, o perioadă de timp, chiar asta s-a întâmplat. Doar că situaţia lui Angélil se înrăutăţea pe zi ce trecea, iar cântăreaţa l-a rugat pe soţul ei să o lase să se retragă din activitate pentru o perioadă, pentru a avea grijă de el mai bine. Zis şi făcut.

„Nu eşti niciodată pregătit să te desparţi de cineva iubit. Deşi aştepţi asta, te loveşte îngrozitor atunci când chiar se întâmplă. a fost atât de greu!...”, recunoaşte vedeta. Suferinţa ei era vizibilă cu ochiul liber, Dion devenea tot mai slabă şi mai fragilă. Atunci a fost momentul în care a primit o scrisoare. O scrisoare care i-a schimbat viaţa. Scria pe ea că avea conţinut personal şi confidenţial. Doar pentru Céline Dion să citească. Era de la Ryan Reynolds.

„Aveam o melodie pentru film şi mulţi cântăreţi tineri care o puteau cânta”, dezvăluie Reynolds. „Dar mi-a venit ideea să mergem direct la legendă. I-am scris ei o scrisoare lungă...” la numai câteva luni după ce pierduse şi el pe cineva drag. „Tata avea Parkinson şi atunci am ajuns să simt un urgan de sentimente, pe care am reuşit să mi le exprim pe platoul de filmare.” I-a adus aminte lui Céline cum muzica o salvase şi pe ea. „Ryan a fost un drăguţ, pentru că s-a gândit la mine să cânt eu o melodie din filmul lui. Când am cântat-o prima dată, mi-am dat seama cât de plină de emoţie era...” Era coloana sonoră pentru Deadpool 2, o piesă neaşteptat de sentimentlă pentru un asemenea blockbuster plin de acţiune. Subiectul? Frumuseţea care se naşte din cenuşă, după o pierdere incomensurabilă.

Înregistrarea piesei lui Reynold a însemnat primul pas profesional făcut de ea fără mult iubitul ei René, care genstionase întreaga carieră a divei până la moartea sa. A fost momentul în care Dion a lansat primul album în engleză după câşiva ani buni de zile. Titlul albumului vorbeşte de la sine – Curaj. „Să găsesc curajul de-a trece peste momentele dificile, despre asta a fost vorba...”, a mărturisit cântăreaţa.

„Astăzi este prima zi din tot restul vieţii mele. Nimeni nu mă poate opri!”, a precizat Dion după lansarea albumului care i-a schimbat viaţa. Era tot mai încrezătoare în ce are să-i rezerve viitorul. Un viitor fără marea iubire a vieţii ei, dar, totuşi, un viitor plin de speranţă, zâmbete, iubire.Recente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg