Seamănă? Nepotul lui Elizabeth Taylor moşteneşte atât talentul actriţei, cât şi generozitatea ei

1 elizabeth taylor si nepotul fotojet jpg jpeg

Legendara Elizabeth Taylor a fost „o deschizătoare de drumuri minunată, neobosită, plină de pasiune, o actriţă, activistă, un filantrop şi bunica mea”, după cum a declarat chiar Quinn Tivey, nepotul actriţei.

Conform celor difuzate de The Morning Show, fiul fiicei lui Taylor, Liza Todd, şi al soţului ei, artistul Hap Tivey, a fost foarte apropiat de bunica lui, pe care o descrie ca fiind „o persoană extraordinară”. „Eu am ştiut-o ca bunica şi tot ceea ce pot să vă spun este că ea a fost chiar şi mai spectaculoasă în viaţa reală decât o vedea lumea în lumina reflectoarelor”, conchide acesta.   Nepotul actriţei cu ochi violeţi a moştenit aspectul regretatului superstar hollywoodian, după cum se poate vedea cu ochiul liber din fotografiile cu cei doi, de la sprâncenele dramatice, închise la coloare, la limpezimea privirii lor. Quinn nu are exact acel violet al ochilor, care a făcut-o pe ea faimoasă, însă nu putem să nu observăm profunzimea privirii lui şi asemănarea cu celebra lui rudă. Tivey locuieşte în New York şi, încă din 2016, se ocupă de Elizabeth Taylor AIDS Foundation. Actriţa a înfiinţat fundaţia în 1991, iar nepotul ei are numai cuvinte de laudă la adresa lui Liz: „Ea nu suporta să vadă nedreptăţi sociale în jurul ei sau tot felul de alt fel de lucuri regretabile... Dar, în acelaşi timp, ştia că avea resursele necesare pentru a face multe. Se bucura de o notorietate imensă, iar ea ştia cel mai bine cum să se folosească de ea în scopurile cele mai lăudabile”.

Quinn Tivey s-a născut în 1986 şi este primul fiu al artiştilor Liza Todd şi Hap Todd. Bunicii lui au fost Elizabeth Taylor, după cum spuneam, şi câştigătorul Oscarului Mike Todd. Încă din copilărie, Quinn a fost foarte activ şi implicat în tot ceea ce făcea, de la servit mâncarea clienţilor de la Hudson Valley Steak House la condus autobuzul, în adolescenţă.

stanga
dreapta
2 elizabeth taylor jpg jpeg
3 elizabeth taylor shutterstock 73799155 jpg jpeg
4 liz taylor jpg jpeg
5 quinn tivey shutterstock 115422190 jpg jpeg
6 quinn tivey shutterstock 115422226 jpg jpeg
1 elizabeth taylor si nepotul fotojet jpg jpeg

Cu toate că a lucrat de mic, Tivey şi-a continuat studiile, absolvind cursurile Universităţii din California de Sud, după care şi-a luat diploma în Arte Vizuale. În momentul de faţă, nepotul lui Taylor are 35 de ani şi nu este căsătorit, dorind, în primul rând, să se concentreze pe carieră şi apoi pe întemeierea unei familii. La fel de bine, e posibil ca burlăcia lui să aibă alt motiv bine întemeiat – homosexualitatea.

După moartea lui Elizabeth, în 2011, cei patru copii ai actriţei şi cei 10 nepoţi ai ei şi-au propus să facă în aşa fel, încât fundaţia înfiinţată de Liz să continue lupta împotriva SIDA. Dintre toate rudele lui Taylor, Quinn a fost desemnat să ducă mai departe munca pe care starul hollywoodian o făcea cu atâta dăruire în cadrul fundaţiei care-i purta numele.

Foto - Shutterstock, InstagramRecente

kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg
ZM RO elderflower Advertorial 900x500px LO 01 1 jpg
Vedete jpg
Angelina Jolie si copiii jpg
Hamlet jpg
horoscopul verii shutterstock 2146570531 jpg
Estee Lauder profimedia 0101843304 jpg
vis   cuplu   heart g2606d5f48 1280 jpg
Nicole Kidman si Tom Cruise jpg
Mark Twain jpg
foto vladimir putin jpg
Vedete  jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
vedete jpg
Brad Pitt jpg
Patricia Taylor si Keanu Reeves   shutterstock 95848498   crop png
Vedete jpg
eurovision shutterstock 2148569303 jpg
Chris Rock shutterstock 68551117 jpg