Petrecerile burlacilor de la palat. Ce se întâmplă în ultima noapte de libertate a mirilor regali

După rigorile Actului de Succesiune a Coroanei, din 2013, primii șase oameni din linia succesorală la tronul britanic trebuie să obțină aprobarea reginei sau a regelui înainte de-a se căsători. Însă, după ce primesc aprobarea, au undă verde la distracție în timpul petrecerii burlacilor regali.  

image

Există o secretomanie fantastică în ceea ce privește orice petrecere de burlaci regali. Se încearcă din răsputeri menținerea secretului, însă, în anumite cazuri, informații de bază au fost „scăpate” în presă de lungul anilor.

Petrecere cu repetiție

În 1947, Prințul Philip era atât de nerăbdător să se însoare, încât a avut parte de două petreceri de burlac. Consortul Reginei Elisabeta a II-a a dat petrecerea oficială cu o seară înainte de nuntă, la hotelul The Dorchester, unde el și prietenii lui au băut cantități impresionante de băutură. Însă, surse de încredere susțin că prințul mai ținuse încă o petrecere cu câteva zile înainte de marele eveniment.

Pe 14 noiembrie 1947, Prințul Philip și-a strâns 24 de prieteni apropiați la Clubul Belfry din Londra, unde cei prezenți au luat masa împreună. Invitații s-au delectat cu supă de broască țeștoasă, foie gras și un amestec delicios de mai multe cărnuri. Desertul servit a fost un crepes suzette absolut gustos.

Din documentarul „Charles and Di: The Truth Behind Their Wedding” aflăm că actualul Rege britanic voia să nu „transpire” nimic în presă despre ultima lui seară de libertate. Expertul regal  Ingrid Seward susține că Charles și amicii lui au luat cina împreună la Clubul White din St. James și au fost cu toții puși să jure că nu vor vorbi niciodată despre ce s-a întâmplat acolo.

Nici William nu și-a dorit nicio expunere cu privire la ce se întâmplase la evenimentul său din 2011, la fel cum tatăl lui a păstrat secretul despre petrecerea sa din 1981. Totul s-a petrecut în Hartland Abbey, iar William a dat ordin ca nici măcar în satul vecin să nu poată ajunge paparazzi curioși.

Prințul Harry a fost și el extrem de discret în ceea ce privește petrecerea lui din 2018. Întrebat ce s-a întâmplat în acea seară, Harry a oferit un răspuns sec: „Nu comentez!”, susține Town & Country.

Inutil să mai spunem că presa n-are ce căuta în preajma locului în care are loc evenimentul. Însă regula nu e respectată de fiecare dată. Charles, de pildă, a fost trădat de unul dintre prietenii lui, care a oferit presei informații de preț. „Cineva a vorbit și apoi a apărut imediat toată presa afară, în fața locului unde era petrecerea. Bineînțeles că Charles s-a enervat din cauza asta”, a dezvăluit Seward.

image

Charles a luat cina cu prietenii lui la un club exclusivist din Londra, denumit St. James, și a ales chiar el meniul, din care n-au lipsit câteva cărnuri delicioase, canapés și soufflé de brânză. În ceea ce privește băuturile, s-au servit câteva sticle de vin vintage, precum un burgundy din 1977 și un Taylor din 1960.

La masă cu presa

Prințul Philip a fost singurul care a invitat presa la eveniment, în 1947. Fotografii au avut acces în primă instanță, apoi au fost dați afară fără drept de apel. „Conștient de percepția publicului și ținând mult la discreție, Philip și prietenii lui au luat aparatele foto din mâinile fotografilor și le-au spart blitz-urile, ca să nu se mai poată imortaliza nimic”, susține expertul regal Victoria Howard.

William își dorea o petrecere cu activități sportive pe apă, după care un grătar cu prietenii, susține The Sun. Însă planul lui a fost dejucat de un apropiat care a și informat jurnaliștii. În schimb, prințul și amici săi s-au dus la Hartland Abbey, unde au petrecut un weekend întreg distrându-se și practicând tirul.

În 2012, Harry a fost fotografiat gol-pușcă, jucând biliard pe dezbrăcatelea într-o cameră de hotel din Las Vegas. Având deja o reputație de mare petrecăreț, Harry și-a dorit să nu existe niciun scandal în preajma nunții sale cu Meghan Markle, așadar s-a văzut nevoit să refuze propunerile mai multor hoteluri din Las Vegas care-i făceau oferte uimitoare de a-și petrece ultima seară de libertate la ei.

Foto - ShutterstockRecente

Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg
Kate Hudson, actrița Goldie Hawn sursa  shutterstock jpg
Reguli bizare impuse de Regina Victoria la propria inmormantare Sursa foto shutterstock 169010507 jpg
Riley Keough, Elvis Presley, sursa  Shutterstock jpg
Meghan Markle in lacrimi jpeg
Kim Kardashian jpg
Prințesa Eugenie jpg
Sam Smith jpg
Shakira  Cosmopolitan jpg
Penelope jpeg
Delphine Arnault sursa  Instagram jpg
Infidelitate jpg
Vivienne Westwood sursa  shutterstock jpg
Robert Pattinson jpg
Miley Cyrus si Liam jpg
Brooke Shields violata la 20 de ani Sursa foto shutterstock 2227704551 jpg
horoscopul anului 2023 shutterstock 2205832943 jpg
Placido Domingo foto  shutterstock 95153170 jpg
Bonnie Bartlett sursa  shutterstock 110390534 jpg