Prințul William, traumatizat de serviciu. A lucrat ca pilot pe ambulanță!

Îi vedem pe toți în palatele lor și avem impresia că nu muncesc niciodată. Însă membrii seniori ai familiei regale britanice au diverse servicii. Unele dintre ele, extrem de traumatizante!

1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg

O regină sau un prinț să muncească, să stea la program zilnic și să primească salariu?! Ba bine că nu! Regretata Regina Elisabeta a II-a a fost mecanic auto în timpul Celui De-al Doilea Război Mondial, iar fiul ei, actualul Rege al Marii Britanii, Charles al III-lea, a lucrat în Forțele Aeriene Regale în tinerețea lui.

Prințul William, moștenitorul tronului britanic, a fost pilot pe ambulanță, în cadrul unei organizații caritabile, denumită East Anglian Air Ambulance. Cum a fost experiența sa intensă, care s-a întins pe doi ani?

La vreo cinci ani după ce-și încheiase acel capitol complicat al vieții sale, William și-a amintit, în public, anumite lucruri despre serviciul pe care-l avusese când avea 30 și ceva de ani, între 2015-2017.

În primă instanță, job-ul respectiv i s-a părut „mai bun decât orice altceva”, după cum a recunoscut prințul în podcastul „Time to Walk”, din decembrie 2021. Din păcate, au avut loc câteva incidente complicate, care l-au afectat mult, și și-a schimbat întreaga perspectivă.

Una dintre sarcinile lui de serviciu a fost să-l ajute pe un băiat lovit de mașină. „În acel moment, nu ne păsa decât de acel băiat, să vedem cum îl putem ajuta”, a dezvăluit prințul de 40 de ani. „Părinții lui erau isterici, după cum vă puteți imagina, țipau, gesticulau, nu știau ce să facă... și imaginea asta nu ți-o poți scoate din minte”, a continuat să explice moștenitorul tronului britanic.

Victima a supraviețuit, însă acel accident l-a schimbat pe viață pe William. „M-am întors acasă destul de supărat... Simțeam cum se schimbase ceva în interiorul meu. Aveam o tensiune în interior”, a mărturisit Prințul de Wales.

Pe măsură ce trecea timpul, William era tot mai afectat de ceea ce vedea la serviciu. „Viața mea personală era OK, totul era în regulă... Dar nu știam de ce mă simțeam cum mă simțeam. De ce eram atât de trist. Începeam să-mi dau seama că preluam trauma oamenilor, tristețea lor și asta mă afecta”, a conchis acesta.

Pentru a nu se mai simți așa, William a ales să apeleze la ajutorul unui specialist și a mers la psiholog. „Simplul fapt că am vorbit cu cineva despre ceea ce vedeam zi de zi m-a ajutat mult. Într-unul dintre cazuri, chiar am întâlnit familia unei victime care și-a revenit după accidentul suferit. Și asta m-a ajutat să procesez totul altfel”.

Foto - Shutterstock



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg