Secretele decolteului

1 63695 original jpg jpeg

Se spune că decolteul e o armă redutabilă a femeilor. Dar nu orice decolteu! Trebuie să-i ştii secretele. Altfel rişti să obţii efectul invers - atunci când atragi toate privirile, dar niciuna nu-i admirativă!

Alegi decolteul unei haine în funcţie de personalitate şi de stil. În funcţie de gusturi vestimentare şi de mode. Dar,oricum ar fi,femeile vor un decolteu impecabil. O piele îngrijită,un bust bine întreţinut. Bineînţeles,există şi multe trucuri. Există cel mai potrivit sutien pentru fiecare femeie,o mulţime de exerciţii pentru bust şi chiar un întreg program să-ţi pui în valoare decolteul ca o adevărată cunoscătoare! E vară,iar costumul de baie e mai neiertător decât orice ţinută. Fii irezistibilă!

Începe cu forma hainelor!

Mai întâi de toate,hainele! Rochii,bluze,tricouri,toate trebuie alese în funcţie de morfologia propriului corp. Hainele definesc cel mai bine forma decolteului. Pentru un bust generos,alege decolteurile în V,iar dacă vrei să adaugi volum,alege piese vestimentare cu gâtul rotund.

Sutienul şi criteriile lui

Sutienul e accesoriul indispensabil pentru un decolteu frumos la orice vârstă. Mărimea,forma şi chiar culoarea obiectului vestimentar trebuie alese în funcţie de anumite criterii. Sutienul nu trebuie să fie nici prea mare,nici prea mic. Nu uita să-i ajustezi bretelele atunci când e cazul! Alege materiale lejere,pentru un plus de confort!

Nu uita de exerciţiul fizic!

Forma bustului dictează forma decolteului. Pentru un rezultat frumos,e nevoie de întreţinere zilnică. Ce zici de-un exerciţiu fizic? Întinde-te pe burtă şi fixează-ţi palmele pe saltea,în dreptul pieptului. Lasă-te cu toată greutatea pe braţe,încercând să te ridici câţiva centimentri. Rămâi câteva secunde nemişcată,în poziţie paralelă cu solul. Respiră lent şi revin-o la poziţia iniţială. Repetă mişcarea de 15-20 de ori.

O îngrijire atentă

Bustul are nevoie de o îngrijire specială,precum cea a tenului. E vară şi atenţia cade tot mai mult asupra lui. Mai mult ca oricând,ai nevoie de produse de îngrijire special concepute pentru pielea sensibilă a decolteului,pe care să le foloseşti de două sau trei ori pe săptămână,mai ales după vârsta de 30 de ani.Ai grijă de muşchii din jur:pectorali,muşchii gâtului şi cei abdominali. Cu cât baza e mai fermă,cu atât îţi vei păstra pentru mai multă vreme frumuseţea decolteului. Soluţia ideală e gimnastica. În plus,nu sunt recomandate băile prea fierbinţi,nici expunerile prelungite la soare Să nu mai vorbim despre cât de mult cauzează soarele sănătăţii sânilor!

PONT:Apa rece îmbunătăţeşte circulaţia sanguină şi regenerează ţesuturile. Din când în când,alege un duş rece de înfrumuseţare!Recente

Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg