Secretele decolteului

1 63695 original jpg jpeg

Se spune că decolteul e o armă redutabilă a femeilor. Dar nu orice decolteu! Trebuie să-i ştii secretele. Altfel rişti să obţii efectul invers - atunci când atragi toate privirile, dar niciuna nu-i admirativă!

Alegi decolteul unei haine în funcţie de personalitate şi de stil. În funcţie de gusturi vestimentare şi de mode. Dar,oricum ar fi,femeile vor un decolteu impecabil. O piele îngrijită,un bust bine întreţinut. Bineînţeles,există şi multe trucuri. Există cel mai potrivit sutien pentru fiecare femeie,o mulţime de exerciţii pentru bust şi chiar un întreg program să-ţi pui în valoare decolteul ca o adevărată cunoscătoare! E vară,iar costumul de baie e mai neiertător decât orice ţinută. Fii irezistibilă!

Începe cu forma hainelor!

Mai întâi de toate,hainele! Rochii,bluze,tricouri,toate trebuie alese în funcţie de morfologia propriului corp. Hainele definesc cel mai bine forma decolteului. Pentru un bust generos,alege decolteurile în V,iar dacă vrei să adaugi volum,alege piese vestimentare cu gâtul rotund.

Sutienul şi criteriile lui

Sutienul e accesoriul indispensabil pentru un decolteu frumos la orice vârstă. Mărimea,forma şi chiar culoarea obiectului vestimentar trebuie alese în funcţie de anumite criterii. Sutienul nu trebuie să fie nici prea mare,nici prea mic. Nu uita să-i ajustezi bretelele atunci când e cazul! Alege materiale lejere,pentru un plus de confort!

Nu uita de exerciţiul fizic!

Forma bustului dictează forma decolteului. Pentru un rezultat frumos,e nevoie de întreţinere zilnică. Ce zici de-un exerciţiu fizic? Întinde-te pe burtă şi fixează-ţi palmele pe saltea,în dreptul pieptului. Lasă-te cu toată greutatea pe braţe,încercând să te ridici câţiva centimentri. Rămâi câteva secunde nemişcată,în poziţie paralelă cu solul. Respiră lent şi revin-o la poziţia iniţială. Repetă mişcarea de 15-20 de ori.

O îngrijire atentă

Bustul are nevoie de o îngrijire specială,precum cea a tenului. E vară şi atenţia cade tot mai mult asupra lui. Mai mult ca oricând,ai nevoie de produse de îngrijire special concepute pentru pielea sensibilă a decolteului,pe care să le foloseşti de două sau trei ori pe săptămână,mai ales după vârsta de 30 de ani.Ai grijă de muşchii din jur:pectorali,muşchii gâtului şi cei abdominali. Cu cât baza e mai fermă,cu atât îţi vei păstra pentru mai multă vreme frumuseţea decolteului. Soluţia ideală e gimnastica. În plus,nu sunt recomandate băile prea fierbinţi,nici expunerile prelungite la soare Să nu mai vorbim despre cât de mult cauzează soarele sănătăţii sânilor!

PONT:Apa rece îmbunătăţeşte circulaţia sanguină şi regenerează ţesuturile. Din când în când,alege un duş rece de înfrumuseţare!Recente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg