Secretele frumuseţii lui Audrey Hepburn

1 63987 original jpg jpeg

Părea scoasă din cutie la fiecare eveniment şi atrăgea privirile tuturor, deşi nu folosea tone de machiaj sau ţinute foarte sofisticate. Oare cum reuşea Audrey Hepburn să fascineze oameni din întreaga lume? Îţi spunem câteva din trucurile ei de înfrumuseţare dezvăluite de cei care se ocupau de machiajul vedetei.

Exfoliere cu aburi şi scrub

După cum povestesc cei din staff-ul lui Audrey Hepburn,vedeta avea un ten fără coşuri,cu o piele fină şi catifelată. Pentru asta,stătea cel puţin o dată pe săptămână cu capul în aburii apei fiebinte strânse în chiuvetă,ca să i se deschidă porii,şi apoi se exfolia cu un scrub. De asemenea,ea nu folosea foarte multe produse de make-up,doar fond de ten ca bază de machiaj,aplicat cât mai discret,farduri,rimel,ruj în diverse nuanţe,luciu de buze discret şi... cam atât.

Ochi atent conturaţi

Oglinda sufletului,ochii frumoasei actriţe răspândeau o strălucire aparte şi captau pe nerăsuflate atenţia fanilor. Pentru a se machia,Audrey Hepburn folosea de obicei farduri mate,o culoare mai deschisă,pe toată pleoapa,şi una mai închisă,pe marginea pleoapei superioare. Nuanţele erau foarte bine omogenizate.

Sprâncene bine definite

Vrei să ai sprâncene ca ale vedetei? Dacă ai de la natură fire dese şi groase,nu trebuie decât să le mai periezi şi să le pensezi foarte puţin,cât să aibă o formă. Sprâncenele rare pot să pară mai bogate dacă aplici un fard de sprâncene,care să umple golurile,sau un creion dermatograf,pentru a le face mai expresive. Ai grijă ca produsele să se distribuie uniform şi să nu depăşească foarte mult conturul natural al sprâncenelor.

Efect maxim pentru gene

Audrey Hepburn nu îşi punea gene false ca să-şi evidenţieze ochii. Dar să nu crezi că îi stăteau perfect fără machiaj,aşa că vedeta apela la un truc foarte simplu. După ce aplica mascara,folosea un beţişor special ca să le despartă şi să le distribuie de-a lungul pleoapei. În acest fel,genele păreau bine definite şi atent studiate. Recente

Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg