Secretele frumuseţii lui Audrey Hepburn

1 63987 original jpg jpeg

Părea scoasă din cutie la fiecare eveniment şi atrăgea privirile tuturor, deşi nu folosea tone de machiaj sau ţinute foarte sofisticate. Oare cum reuşea Audrey Hepburn să fascineze oameni din întreaga lume? Îţi spunem câteva din trucurile ei de înfrumuseţare dezvăluite de cei care se ocupau de machiajul vedetei.

Exfoliere cu aburi şi scrub

După cum povestesc cei din staff-ul lui Audrey Hepburn,vedeta avea un ten fără coşuri,cu o piele fină şi catifelată. Pentru asta,stătea cel puţin o dată pe săptămână cu capul în aburii apei fiebinte strânse în chiuvetă,ca să i se deschidă porii,şi apoi se exfolia cu un scrub. De asemenea,ea nu folosea foarte multe produse de make-up,doar fond de ten ca bază de machiaj,aplicat cât mai discret,farduri,rimel,ruj în diverse nuanţe,luciu de buze discret şi... cam atât.

Ochi atent conturaţi

Oglinda sufletului,ochii frumoasei actriţe răspândeau o strălucire aparte şi captau pe nerăsuflate atenţia fanilor. Pentru a se machia,Audrey Hepburn folosea de obicei farduri mate,o culoare mai deschisă,pe toată pleoapa,şi una mai închisă,pe marginea pleoapei superioare. Nuanţele erau foarte bine omogenizate.

Sprâncene bine definite

Vrei să ai sprâncene ca ale vedetei? Dacă ai de la natură fire dese şi groase,nu trebuie decât să le mai periezi şi să le pensezi foarte puţin,cât să aibă o formă. Sprâncenele rare pot să pară mai bogate dacă aplici un fard de sprâncene,care să umple golurile,sau un creion dermatograf,pentru a le face mai expresive. Ai grijă ca produsele să se distribuie uniform şi să nu depăşească foarte mult conturul natural al sprâncenelor.

Efect maxim pentru gene

Audrey Hepburn nu îşi punea gene false ca să-şi evidenţieze ochii. Dar să nu crezi că îi stăteau perfect fără machiaj,aşa că vedeta apela la un truc foarte simplu. După ce aplica mascara,folosea un beţişor special ca să le despartă şi să le distribuie de-a lungul pleoapei. În acest fel,genele păreau bine definite şi atent studiate. Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg