Secretele unor gene seducătoare

1 47642 original jpg jpeg

Ai gene scurte şi ai vrea să pară mai lungi? Sau, din contră, sunt lungi, însă nu şi întoarse? Noile pensule sofisticate, precum şi genele false te pot ajuta să ai genele la care ai visat. Iată câteva dintre trucuri. 1. Cel mai rapid

Există un rimel cu vibraţii,alimentat de o baterie:peria lui face şapte mii de microoscilaţii pe minut. Principiul este simplu-se reproduce mecanic mişcarea în zigzag efectuată de make-up artiştii profesionişti pentru a acoperi,separa şi întinde genele.

2. Ultra-precis

Dă volum,desigur,pentru că are în compoziţie trei tipuri de ceară (de albine,vegetală din candelilla şi din frunzele "copacului vieţii"). Acest rimel este ideal mai ales prin efectul său de definire,dat de peria cu peri atât scurţi,cât şi lungi,care ajung şi la cele mai mici gene şi le separă cu precizie.

Peria lui inovatoare alternează peri mai groşi din plastic cu peri fini,care întind uniform rimelul pe gene,în timp ce le curbează.

De aceea,pentru a obţine „ochi de pisică”,trebuie să pui peria direct pe baza genelor şi să o rasuceşti aşa cum faci când îţi usuci părul cu foehnul.

Volumul este garantat datorită periei de plastic,mult mai mare decât a unui rimel obişnuit,care promite de nouă ori mai mult volum. Formula lui îmbogăţită cu colagen şi cu agenţi de îngroşare alunecă uşor pe gene şi le măreşte,şi asta fără să încarce sau să se strângă.

Acest rimel îşi ţine promisiunea! Peria lui din elastomer sferic seamănă cu un arici şi te poate mira,dar chiar uşurează aplicarea din orice poziţie,pe verticală sau pe orizontală. Cu ajutorul ei,ajungi la toate genele şi le separi fără probleme. În plus,formula lui pe bază de apă şi de polimeri face genele suple şi perfect acoperite.

Nu crezi că poţi renunţa la creionul negru şi să ai totuşi ochii conturaţi? Acest rimel promite să te ajute prin formula lui îmbogăţită cu khol,care dă o culoare intensă,şi prin peria din elastomer,împărţită în două zone. Într-o zonă,perii foarte scurţi prind baza genelor şi o colorează ca un creion de ochi,în cealaltă-perii lungi se ocupă de alungirea genelor. Este perfect pentru machiajul de seară.

7. Extensii de gene

Totuşi,dacă-ţi doreşti gene perfecte pentru mai mult timp,fără să fie nevoie să foloseşti rimel zilnic,poţi opta pentru extensia de gene. Genele se compun din fire sintetice şi urmează forma naturală a genelor.

Acest tip de gene se găseşte în 12 culori,în 12 lungimi diferite,patru grosimi diferite şi două coli,astfel încât toate dorinţele individuale se pot realiza. În plus,acestea sunt rezistente la apă şi nu afectează sănătatea genelor tale,deoarece sunt fixate una câte una.Recente

1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg