Selena Gomez, fană a murăturilor. Gustările pe care vedetele le iubesc

Ți-ai propus să consumi alimente sănătoase, însă chips-urile și bomboanele sunt tentante în pauzele dintre mese? Aceste gustări sănătoase și delicioase pe care vedetele le consumă reprezintă alternative mult mai sănătoase. Adaugă-le în meniul tău și nu o mai ai tendința să faci alegeri nepotrivite! 

image

Gustările între mese conferă sațietate și energie. De acest lucru sunt conștiente și celebritățile care își potolesc pofta de mâncare cu mici gustări pe care le au mereu în geantă sau în poșetă. Indiferent că vorbim de o gustare rapidă sau de un fresh sănătos, aceste gustări fac parte din rutina zilnică a următoarelor vedete! 

Lucy Hale, vedeta din „Pretty Little Liars‟, este o mare fană a hummusului. Lucy a declarat că între mese consumă diferite tipuri de hummus, inclusiv hummus de ardei roșu, hummus din nuci de pin, hummus din usturoi, hummus și curry thailandez etc. 

Selena Gomez iubește murăturile, acestea fiind gustările sale preferate pe care le consumă înainte și după spectacole. Murăturile sunt surse bune de vitamine și minerale. În plus, sunt indicate și în dieta de slăbit. 

Channing Tatum nu este un fan al legumelor, dar pentru că este conștient de importanța lor, el le consumă sub formă de sucuri verzi. De cele mai multe ori, actorul își prepară sucuri din varză, spanac și salată romaine. De asemenea, fotomodelul Bella Hadid are același obicei. Atunci când este ocupată, ea consumă multe sucuri din legume și fructe verzi. 

Victoria Beckham și Britney Spears sunt iubitoare de alge marine. Vedetele le consumă în varianta crudă sau le adaugă în shake-uri. 

Gwyneth Paltrow iubește este pâinea prăjită cu avocado. Această opțiune conține grăsimi și fibre sănătoase. Dacă vrei să o încerci, adaugă și o linguriță de iaurt grecesc, iar gustul va fi pe măsură! 

Atunci când se pregătește de campanii importante, Justin Bieber consumă iaurt grecesc, bogat în proteine. În acest fel, el își potolește foamea și îți ține greutatea sub control. 

Sursă foto: Shutterstock, PinterestRecente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg