Ser pentru faţă şi ochi, secretul unui ten frumos

1 79290 original jpg jpeg

Mult mai concentrat decât o cremă obişnuită, serul conţine ingrediente active care pătrund rapid în piele. Special creat pentru toate tipurile de ten şi pentru zona sensibilă din jurul ochilor, înglobează tehnici inovatoare de înfrumuseţare.

Dacă acorzi o atenţie sporită felului în care arăţi şi eşti dispusă să faci mici eforturi financiare pentru produse de ultimă generaţie, serul poate fi soluţia perfectă pentru tine. Mai costisitor decât alte produse cosmetice pentru piele, oferă rezultate rapide, fiind şi uşor de folosit.

Ajută pielea uscată

Există tenuri foarte uscate care pur şi simplu nu primesc hidratarea de care au nevoie dintr-o cremă hrănitoare. Serurile de faţă, concepute pentru a compensa acest neajuns, oferă pielii substanţele nutritive de care are nevoie: sunt formate din particule mult mai mici decât o loţiune obişnuită, care pot penetra şi rămâne mai mult timp în primul strat al epidermei.

Îmbunătăţeşte elasticitatea şi reduce ridurile fine

După o anumită vârstă, ridurile devin principalii inamici ai frumuseţii pielii. Acolo unde cremele speciale nu mai au efect, serul cu complexe de regenerare celulară poate diminua vizibil liniile fine ale feţei. Există o mulţime de formule noi, pe bază de colagen sau celule stem, care oferă chipului un aspect vizibil întinerit, dacă sunt folosite cu regularitate.

Redă strălucirea  

Pielea îmbătrânită prematur din cauza diverşilor factori, precum fumul de ţigară, poluarea, stresul sau expunerea excesivă la soare, poate fi revitalizată cu ajutorul unui ser special, bogat în vitamine şi antioxidanţi. Formulele cu vitamina C sau îmbogăţite cu acid hialuronic redau strălucirea sănătoasă a pielii, încă de la primele utilizări.

Combate acneea

Există produse create pentru tenurile cu pete pigmentare, cele cu tendinţă de îngrăşare sau care se confruntă cu episoade de acnee. Acestea au formule pe bază de apă, fără ulei, care echilibrează secreţiile naturale, controlează producţia de sebum şi îmbunătăţesc aspectul epidermei.

Protejează zona din jurul ochilor

Predispusă de timpuriu apariţiei ridurilor, pielea fină din jurul ochilor are nevoie de o îngrijire suplimentară. Serurile ce conţin uleiuri intens hidratante ţin la distanţă mai eficient semnele îmbătrânirii şi ameliorează urmele de oboseală, oferind privirii mai multă luminozitate.

Paşii corecţi pentru aplicarea serumului 

Curăţă bine tenul

Demachiază-te şi foloseşte un gel de curăţare destinat tipului tău de piele, dacă îţi simţi în continuare tenul încărcat. Clăteşte faţa cu apă călduţă, întrucât apa prea rece închide porii şi nu permite substanţelor din produs să intre în epidermă, în profunzime.

Aplică produsul pe pielea uşor umedă

Tamponează uşor faţa cu un prosop curat, apoi masează delicat pielea cu degetele pentru a întinde uniform serul.

Nu folosi mai mult de 4-5 picături

Nu ai nevoie decât de o cantitate mică de produs, aşa că nu goli de la început jumătate de sticlă. Serurile se comercializează de obicei în cantităţi mici – 50,100 ml – tocmai pentru că sunt foarte concentrate.

Hidratează la final cu crema obişnuită

Serul se aplică întotdeauna înaintea cremei sau a altei loţiuni şi se lasă să pătrundă în piele 4-5 minute. Dacă simţi că tenul este prea încărcat, te poţi limita la folosirea lui doar noaptea, atunci când pielea se regenerează.

Sfat CPF 

Niciun produs de înfrumuseţare, oricât de puternic, nu poate să acţioneze eficient fără un consum optim de lichide şi în lipsa unei diete echlibrate, fără prea multe alimente procesate.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg