Serena Williams a încercat să scoată 1 milion de dolari de la bancomat. Ce s-a întâmplat?

La începutul carierei sale sportive, campioana la tenis se bucura de fiecare cent câștigat pe teren și, odată, a încercat să încaseze un cec de 1 milion de dolari… la un bancomat de pe stradă!

image

Serena Williams e considerată de mulți cea mai bună jucătoare de tenis din toate timpurile, începându-și cariera profesională la 14 ani. Sportiva inclusă în Hall of Fame a câștigat 23 de campionate mari și nu mai puțin de 95 de milioane de dolari ca premii consistente. Iar primul milion câștigat de ea a fost… memorabil!

Când s-a văzut cu cecul în mână, faimoasa tenismenă a încercat să depoziteze milionul de dolari primit, însă n-a mai fost niciodată până atunci în asemenea situație și n-a știu exact cum să facă așa ceva. Obișnuită cu bani puțini, s-a dus la un bancomat de pe stradă și a încercat să depoziteze banii într-un cont al ei.

„Am primit cecul de 1 milion de dolari și mă gândeam să depozitez banii”, a dezvăluit campiona la tenis într-o apariție a ei în Hot Ones. „N-am cheltuit niciodată sume mari de bani, am fost tot timpul foarte serioasă în privința banilor. Când am ajuns la ATM și încercam să-mi depozitez banii câștigați, m-a văzut cineva din bancă și mi-a spus că, pentru așa ceva, trebuie să intru în bancă, să nu folosesc bancomatul”, a povestit amuzată Serena Williams.

În ciuda câștigurilor substanțiale pe care le-a primit de-a lungul carierei sale sportive de top, Serena susține că n-a fost niciodată motivată de bani când intra pe teren. De fapt, chiar uita de unele premii bănești primite…

„N-am jucat niciodată pentru bani, pentru că eu ador sportul în sine. De fapt, nici nu știu măcar dacă voiam atât de mult să joc, cât îmi doream să câștig. Așa că cel care se ocupa de banii mei mă mai întreba, din când în când, de ce nu mi-am încasat banii, iar eu îi spuneam că am uitat de cei câștigați în Moscova sau Zurich… Eu jucam ca să câștig și, când nu câștigam, eram atât de supărată, încât mă tot gândeam ce să fac ca să-mi îmbunătățesc jocul și să câștig data următoare”, a dezvăluit legenda din tenis.

image

Williams este singura jucătoare de tenis din istorie care a bifat un Golden Slam. Ce este acesta? Adică a câștigat toate patru turneele de tenis care există, în același an – atât la single, cât și la dublu.

La doi ani de la încheierea carierei sportive, fosta sportivă de 42 de ani valorează nu mai puțin de 300 de milioane de dolari, bani câștigați la competițiile de tenis, cât și din colaborările publicitare pe care le-a avut de-a lungul timpului cu diverse branduri de top.

foto - Shutterstock



Recente

shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg
Laura, Ada si Adela Retreat Vama Veche  jpg
terapia prin țipăt  foto   Shutterstock jpg
Brittany Murphy  foto   Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr  21   2024 jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
2 semne zodiacale cu noroc la bani in octombrie 2024  Sursa foto shutterstock 2278530341 jpg