Sfaturi de frumuseţe

1 55654 original jpg jpeg

Poluarea, lispa somnului, dietele drastice şi stresul lasă urme adânci pe pielea ta. Îţi dezvăluim câteva trucuri ca să arăţi proaspătă şi să ai o piele fără imperfecţiuni.

Gloss-ul roz pentru un machiaj perfect

Când este vorba de cearcăne,anitcearcănul este o soluţie eficientă doar pe jumătate. Ca să ai un look perfect,completează-ţi machiajul cu un gloss de un roz cald. Culoarea lui strălucitoare distrag privirile celorlalţi de la alte imperfecţiuni de pe faţa ta.

Nu-ţi pensa excesiv sprâncenele

Din dorinţa de a avea o privire expresivă şi sprâncene perfecte le pensezi uneori prea mult. Practic îţi rămân nişte linii fine,anemice care cu greu se pot numi sprâncene. Ar fi mai bine să pensezi doar firele de la baza sprâncenelor şi să le „ordonezi”cu un gel de păr.

Renunţă la duşurile suedeze

Dimineaţa îţi place să faci un duş rapid în care să alternezi apa rece cu cea fierbinte? E mai bine să faci duş cu apă călduţă deoarece duşul suedez îţi usucă pielea. De asemenea,foloseşte după duş o cremă hidratantă sau ulei de măsline.

Alege corect tratamentul pentru faţă

Pentru a avea o piele perfectă e bine să foloseşti o gamă de produse potrivite pentru tipul tău de ten. E suficient să foloseşti în timpul săptămânii demachiantul şi o cremă hidratantă. O dată pe săptămână fă-ţi un gomaj care să îndepărteze toate celulele moarte.

Nu abuza de fondul de ten

Vrei să arăţi foarte odihnită,când de fapt nu eşti? Nu abuza de fondul de e,aplicând un strat mai gros în jurul ochilor. Foloseşte-te de un fard roz deschis sau crem şi aplică-l pe de jur împrejurul ochiului. Vei obţine efectul dorit.

Optează pentru culorile care te avantajează

În funcţie de nuanţa tenului,alege culorile care ţi se potrivesc. Pentru tenul deschis sunt indicate tonurile de bej şi roz pal,pentru cel mediu foloseşte lila sau roz satinat. Dacă tenul tău este închis,optează pentru nuanţe calde şi un machiaj cât mai discret.

Machiază-te la o lumină naturală

Lumina artificială poate fi înşelătoare,de aceea încearcă să te machiezi la o lumină naturală. Aceasta te va ajuta să alegi nuanţele mai uşor,pentru a fi sigură de rezultatul dorit. Când te machiezi în baie,verifică la lumina de la geam dacă machiajul obţinut este echilibrat şi că nuanţele folosite se potrivesc între ele. Recente

Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg