Sfidează frigul cu creme hidratante!

1 46715 original jpg jpeg

Hidratează-te!

Este important ca,în această perioadă,să pui accentul pe hidratarea pielii. Bea doi litri de apă zilnic şi foloseşte creme adecvate tipului tău de ten. Dacă încă nu ştii ce tip de ten ai,cere ajutorul specialiştilor dermatologi. În nici un caz nu folosi creme “după ureche”.Alege creme potrivite!

Sunt de preferat cremele mai degrabă nutritive decât cele hidratante,bogate în lipide şi ceramide care restructurează pielea agresată.

,spune Anca Sibieanu.

În această perioadă,machiajul are şi el un rol protector împotriva agresiunii frigului,mai ales dacă foloseşti fonduri de ten hidratante,onctuoase şi renunţi la cele tip spumă sau pudră.

Pielea corpului necesită şi ea aceleaşi măsuri speciale:creme nutritive şi restructurante,aplicate cu consecvenţă zilnic,şi geluri de duş speciale,tip ulei de duş. “În anotimpul rece,hidratarea este importantă,pielea îndeplinind rolul de barieră împotriva agresiunii atmosferice”,adaugă specialistul de la Medlife.

Rujul,indispensabil celor mai multe femei,trebuie să aibă o compoziţie mai grasă iarna. Evită glossul,care deshidratează buzele.

Un gel de duş nutritiv sau un ulei vor face minuni pentru pielea ta pe timp de toamnă şi iarnă. Atunci când te îmbăiezi,răsfaţă-te cu produse potrivite acestui anotimpRecente

1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg