Sharon Osbourne continuă să slăbească, deși nu depune efort. Ce i se întâmplă?

Acul cântarului îi arată cu 20 de kilograme mai puțin, însă chiar și după ce a ajuns la greutatea pe care și-a dorit-o, Sharon Osbourne nu se poate opri din slăbit. Vedeta a apelat la sfatul medicilor pentru a afla ce se întâmplă cu organismul ei. 

image

„În sfârșit, îmi accept corpul și aspectul fizic!‟, a spus soția lui Ozzy Osbourne după ce a reușit să atingă greutatea ideală în doar patru luni de zile. În timpul procesului de slăbit, Sharon Osbourne, în vârstă de 71 de ani, nu a urmat o dietă sănătoasă, ci a apelat la Ozempic, un medicament care este destinat, de fapt, persoanelor diagnosticate cu diabet de tip 2:

„Toată lumea o făcea (lua Ozempic), așa că și eu am spus că voi lua. Și așa am slăbit‟, a recunoscut vedeta într-un interviu pentru „U.K. Woman‟.

Citește și: O actriță condamnă tratamentul „minune” cu ajutorul căruia celebritățile pierd în greutate

image

De ce continuă să slăbească? 

Studiile au arătat că, după întreruperea tratamentului, oamenii se îngrașă la loc, însă Sharon Osbourne a avut o experiență diferită. Mare i-a fost surpriza când a observat că, inclusiv după ce a încetat să își administreze medicamentul, a continuat să slăbească!  

Sharon a dezvăluit că a apelat la ajutorul medicilor pentru a afla ce se întâmplă cu organismul ei: „Doar medicii își pot da seama. Cred că se întâmplă doar pentru că îmbătrânesc și, pe măsură ce îmbătrânești, oricum pierzi în greutate și te micșorezi‟, a spus ea în interviul acordat. 

„Sunt prea slabă‟

De altfel, vedeta se luptă încă de la finalul anului trecut să câștige în greutate. În noiembrie 2023, ea a declarat pentru „Daily Mail‟ că a întrerupt tratamentul cu Ozempic, deoarece „nu se putea opri din slăbit‟:

„Nu-mi permit să mai slăbesc. Sunt prea slabă‟, a spus ea. Chiar și soțul ei, celebrul artist Ozzy Osbourne, și-a arătat îngrijorarea în ceea ce privește starea ei de sănătate. Într-o emisiune TV, Sharon a spus: „Nu-i place de mine. Este speriat. Crede că mi se întâmplă ceva. Asta este.‟

Citește și: Ce este Ozempic, pastila care topește kilogramele vedetelor 

În ceea ce privește administrarea de Ozempic, vedeta a ținut să precizeze că nu îl recomandă, iar adolescenții trebuie să stea departe de acest medicament:

„Avertismentul meu este să nu-l dați adolescenților. Poți slăbi atât de mult și este ușor să devii dependent, ceea ce este foarte periculos‟. 

Sursă foto: Instagram @sharonosboune  Recente

insula miliardarilor foto  Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie foto  Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei foto Shutterstock jpg
bebeluș foto  Shutterstock jpg
Rachel McAdams  jpg
Leonardo DiCaprio foto  Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii jpg
Zac Efron jpg
Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg