Ce este Ozempic, pastila care topește kilogramele vedetelor

Aproape 10 milioane de rețete pentru Ozempic au fost prescrise de medici în SUA, în numai trei luni. Iar acum medicamentul se bucură de o popularitate globală ieșită din comun!

image

Admirăm tot mai multe celebrități care au reușit, extrem de rapid și de vizibil, să slăbească. Unele dintre ele au recunoscut că au apelat la Ozempic pentru a „topi” kilogramele în plus, iar cele mai multe dintre ele… mint. Nu recunosc că o talie subțiată peste noapte nu e ceva ce se poate realiza fără ajutor medical sau chirurgical.

Cu alte cuvinte, ori te operezi ca să scapi de surplusul de greutate, ori iei Ozempic pentru același rezultat îmbucurător. Cu alimentație echilibrată și sport nu poți decât să slăbești puțin, într-o perioadă mai îndelungată de timp. Evident că aceasta din urmă e varianta sănătoasă de-a slăbi, dar oamenii nu sunt întotdeauna încântați de variantele sănătoase în viață, ci le preferă pe cele rapide și riscante.

Dar ce este acest Ozempic, recomandat de medici persoanelor mai plinuțe? Este un medicament destinat diabeticilor, dar noua modă de la Hollywood prevede ca doctorii să îl prescrie doar din considerente estetice, nicidecum pentru a ține în frâu producția de insulină din organism.    

Cum funcționează acest medicament?

Ozempic sau Saxenda mimează un hormon uman, care transmite omului mesajul că este plin, că nu poate mânca mai mult, îi conferă acea senzație de sațietate, pentru a stopa foamea. Și, dacă nu ți-e foame, mănânci mai puțin și, când asimilezi mai puține calorii, slăbești. Mai mult, medicamentul încetinește procesul digestiei – adică traseul prin care ajunge mâncare în stomac, apoi în intenstinul mic – tot cu același scop, ca să-i ofere omului senzația că nu mai poate mânca.

Vedetele care au încercat Ozempic

„L-am încercat acum vreun an și jumătrate”, recunoaște Amy Schumer în timpul emisiunii „Watch What Happens Live with Andy Cohen”. „Am fost unul dintre acei oameni care s-au simțit atât de rău, că nu mă mai puteam juca cu fiul meu. Eram atât de slabă, încât nici măcar n-aveam puterea de-a arunca înapoi mingea la el, când ne jucam împreună”, a dezvăluit vedeta americană, care a scăpat „miraculous” de câteva kilograme bune.

„Medicul meu anti-îmbătrânire îl prescrie tuturor”, declară Chelsea Handler. „Eu nici măcar nu știam că-l luam. Doctorița mea mi l-a recomandat în caz că vreau să slăbesc un pic. M-am întors dintr-o vacanță și mi l-am injectat. Peste câteva zile, am luat masa cu o prietenă, care-mi zicea că nu putea mânca nimic că era pe Ozempic și nu mai putea de greață ce-i era. I-am spus și eu atunci că și pe mine mă apucase greața, dar credeam că era de la fusul orar, eu fiind de-abia întoarsă din Spania”, a continuat să povestească vedeta.

„Acum nu-l mai iau. Ar fi prea iresponsabil din partea mea să-l iau. Nu sunt eu o persoană prea responsabilă în mod normal, dar nici că iau un medicament pentru diabetici nu vreau. Nu e pentru mine și cu asta basta! I-am injectat pe patru, cinci prieteni de-ai mei cu restul de Ozempic rămas, doar pentru că eu nu mai voiam să-l folosesc. Toată lumea e pe Ozempic acum! Dar mi-e frică de ce-o să se întâmple! Ceva rău o să se întâmple!”, a conchis Chelsea Handler în podcastul „Call Her Daddy”.

„Mă tem pentru multă lume în următorii ani. Cei bogați cumpără medicamentul ăsta pentru diabetici cu 1000 de dolari!”, a atras atenția Jameela Jamil. „Diabeticii adevărați rămân fără tratament din cauza lor. E o adevărată nebunie acum la Hollywood cu Ozempic ăsta! Nu prea se discută despre efectele secundare ale acestui medicament, lumea nici nu vrea să știe despre asta, atât de obsedată e să slăbească”, a continuat vedeta de peste ocean.

foto - Shutterstock



Recente

Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg