Sharon Stone spune că a pierdut custodia fiului din cauza apariției în „Instinct Primar‟

Sharon Stone a devenit cunoscută la nivel internațional odată cu apariția în filmul „Basic Instinct‟ (Instinct Primar). Însă oricât de apreciată a fost de fani, actrița a dezvăluit că rolul lui Catherine Tramell i-a afectat foarte mult viața privată.  

image

În anul 1992, Sharon Stone (64 de ani) făcea furori la Hollywood odată cu apariția în pelicula „Basic Instinct‟, unde a jucat-o pe detectiva Catherine Tramell, o femeie frumoasă și sexy, dar lipsită de emoții. 

Acesta a fost unul dintre cele mai importante roluri din cariera lui Stone, dar ce nu s-a știut până acum este că interpretarea lui Catherine i-a afectat atât mult viața privată, încât ar fi pierdut custodia fiului său, Roan, din cauza scenelor pe care le-a filmat. 

Sharon Stone: „a fost un abuz din partea sistemului‟

La finalul anului 2000, în timp ce era căsătorită cu al doilea soț, jurnalistul Phil Bronstein, Sharon Stone l-a adoptat pe Roan Joseph Bronstein, astăzi în vârstă de 22 de ani. Trei ani mai târziu, jurnalistul i-a cerut divorțul, invocând „diferențe ireconciliabile‟, după cum informează „The Sun‟. 

După despărțirea de jurnalist, Sharon urma să piardă custodia fiului său, iar asta din cauza celebrului film. În podcastul „Table for Two‟, Sharon a povestit: „Am pierdut custodia copilului. Judecătorul l-a întrebat pe copilul meu, pe băiețelul meu: știi că mama ta face filme sexuale? A fost un abuz din partea sistemului. S-a considerat ce fel de părinte eram pentru că am făcut acel film‟.

În momentul lansării, filmul „Basic Instinct‟ a generat controverse cu privire la scenele sincere în cadrul cărora se discuta despre sex, sexualitate și despre relațiile între persoane de același sex. De asemenea, Sharon Stone a fost criticată pentru o celebră scenă cu conținut erotic, când personajul său distrage atenția polițiștilor în momentul în care își schimbă poziția picioarelor, iar oamenii legii observă că nu poartă lenjerie intimă. 

image

Citește și: Cum a fost păcălită Sharon Stone să apară în lenjerie intimă pe marile ecrane 

 „Oamenii se plimbă acum fără haine pe la televizor și poate ai văzut doar 16% din nuditatea mea, iar eu am pierdut custodia copilului meu‟, a spus actrița, care a povestit că pierderea fiului ei i-a frânt inima: „Am ajuns la Clinica Mayo cu bătăi suplimentare ale inimii. Mi-a rupt inima‟. 

Din cauza unui avort, Sharon nu a mai putut să devină mamă biologică. Roan este cel mai mare dintre cei trei băieți adoptați de actriță, fiind urmat de Laird Vonne Stone (17 ani) și Quinn Kelly Stone (16 ani). 

Sursă foto: Pinterest  



Recente

Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg