Sharon Stone spune că a pierdut custodia fiului din cauza apariției în „Instinct Primar‟

Sharon Stone a devenit cunoscută la nivel internațional odată cu apariția în filmul „Basic Instinct‟ (Instinct Primar). Însă oricât de apreciată a fost de fani, actrița a dezvăluit că rolul lui Catherine Tramell i-a afectat foarte mult viața privată.  

image

În anul 1992, Sharon Stone (64 de ani) făcea furori la Hollywood odată cu apariția în pelicula „Basic Instinct‟, unde a jucat-o pe detectiva Catherine Tramell, o femeie frumoasă și sexy, dar lipsită de emoții. 

Acesta a fost unul dintre cele mai importante roluri din cariera lui Stone, dar ce nu s-a știut până acum este că interpretarea lui Catherine i-a afectat atât mult viața privată, încât ar fi pierdut custodia fiului său, Roan, din cauza scenelor pe care le-a filmat. 

Sharon Stone: „a fost un abuz din partea sistemului‟

La finalul anului 2000, în timp ce era căsătorită cu al doilea soț, jurnalistul Phil Bronstein, Sharon Stone l-a adoptat pe Roan Joseph Bronstein, astăzi în vârstă de 22 de ani. Trei ani mai târziu, jurnalistul i-a cerut divorțul, invocând „diferențe ireconciliabile‟, după cum informează „The Sun‟. 

După despărțirea de jurnalist, Sharon urma să piardă custodia fiului său, iar asta din cauza celebrului film. În podcastul „Table for Two‟, Sharon a povestit: „Am pierdut custodia copilului. Judecătorul l-a întrebat pe copilul meu, pe băiețelul meu: știi că mama ta face filme sexuale? A fost un abuz din partea sistemului. S-a considerat ce fel de părinte eram pentru că am făcut acel film‟.

În momentul lansării, filmul „Basic Instinct‟ a generat controverse cu privire la scenele sincere în cadrul cărora se discuta despre sex, sexualitate și despre relațiile între persoane de același sex. De asemenea, Sharon Stone a fost criticată pentru o celebră scenă cu conținut erotic, când personajul său distrage atenția polițiștilor în momentul în care își schimbă poziția picioarelor, iar oamenii legii observă că nu poartă lenjerie intimă. 

image

Citește și: Cum a fost păcălită Sharon Stone să apară în lenjerie intimă pe marile ecrane 

 „Oamenii se plimbă acum fără haine pe la televizor și poate ai văzut doar 16% din nuditatea mea, iar eu am pierdut custodia copilului meu‟, a spus actrița, care a povestit că pierderea fiului ei i-a frânt inima: „Am ajuns la Clinica Mayo cu bătăi suplimentare ale inimii. Mi-a rupt inima‟. 

Din cauza unui avort, Sharon nu a mai putut să devină mamă biologică. Roan este cel mai mare dintre cei trei băieți adoptați de actriță, fiind urmat de Laird Vonne Stone (17 ani) și Quinn Kelly Stone (16 ani). 

Sursă foto: Pinterest  Recente

vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg