Și-au urât rolurile celebre! Nici lui Sean Connery nu i-a plăcut de Bond

Mai multe celebrități de la Hollywood au declarat că nu le-a plăcut să joace roluri importante din industria cinematografică. Iată cine sunt vedetele care își detestă cel mai faimos personaj și de ce! 

image

Oricât de grandioasă pare a fi viața actorilor de la Hollywood, pentru ei, actoria rămâne o profesie ca oricare alta. Deși cei mai mulți dintre ei iubesc, cu siguranță, această slujbă, există și situații în care fie nu acceptă de la început, din toată inima, un proiect, fie realizează pe parcursul filmărilor că este un rol greu de interpretat. Indiferent de motiv, acești actori au declarat că nu le-a plăcut deloc să joace rolurile care urmau să îi propulseze pe culmile succesului. 

Blake Lively - Serena van der Woodsen

Este una dintre cele mai faimoase actrițe din lume, însă Blake Lively a simțit că a făcut un compromis când a jucat-o pe Serena van der Woodsen, în „Gossip Girl‟. „Rolul m-a compromis personal, (…) nu aș fi mândră să fiu persoana care i-a dat cuiva o supradoză, apoi a împușcat pe cineva, iar mai apoi s-a culcat cu iubitul altcuiva‟, a declarat Blake, despre lucrurile pe care le făcea personajul său, Serena van der Woodsen. 

George Reeves - Superman

Actorul George Reeves a jucat impecabil rolul eroului Superman din serialul „The Adventures of Superman‟. Dar, deși mulți ar fi dat orice să fie în locul său, lui Reeves nu i-a plăcut acest personaj. Asta pentru că oamenii l-au asociat mult timp cu Superman: „Singura problemă în a-l interpreta pe Superman este că îmi este greu să îmi găsesc alte roluri. Majoritatea producătorilor de filme mă identifică cu Superman‟, a declarat regretatul actor, în trecut, pentru „Beacon Journal‟, potrivit „Brightside‟. 

Robert Pattinson - Edward Cullen 

Actorul Robert Pattinson a devenit cunoscut în întreaga lume odată cu apariția sa în „Twilight‟, în care l-a jucat pe vampirul Edward Cullen. În ciuda faptului că rolul l-a propulsat instant către celebritate, el a declarat de multe ori că nu i-a plăcut să îl joace pe Edward. „Twilight este o poveste ciudată. E ciudat cum au răspuns mulți oameni la această poveste.‟, a spus Robert. 

Sean Connery - James bOND 

Actorul Sean Connery a avut o carieră de succes, până când s-a stins din viață, în anul 2020, însă fanii întotdeauna se vor gândi la el ca fiind James Bond. Potrivit „The Guardian‟, Connery nu a fost prea încântat de acest rol. El a spus: „Întotdeauna l-am urât pe James Bond. Aș fi vrut să-l ucid‟.

Totuși, se pare că dezgustul lui Connery s-a referit mai mult la afacerile rezultate de pe urma lui celebrului detectiv. „Vezi tu, dacă sunt bani în joc... Am fost înspăimântat să văd atât de multe imagini cu Bond...‟, a declarat actorul, în trecut, conform „Express‟. 

Sursă foto: Arhivă, Shutterstock



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg