Și-au urât rolurile celebre! Nici lui Sean Connery nu i-a plăcut de Bond

Mai multe celebrități de la Hollywood au declarat că nu le-a plăcut să joace roluri importante din industria cinematografică. Iată cine sunt vedetele care își detestă cel mai faimos personaj și de ce! 

image

Oricât de grandioasă pare a fi viața actorilor de la Hollywood, pentru ei, actoria rămâne o profesie ca oricare alta. Deși cei mai mulți dintre ei iubesc, cu siguranță, această slujbă, există și situații în care fie nu acceptă de la început, din toată inima, un proiect, fie realizează pe parcursul filmărilor că este un rol greu de interpretat. Indiferent de motiv, acești actori au declarat că nu le-a plăcut deloc să joace rolurile care urmau să îi propulseze pe culmile succesului. 

Blake Lively - Serena van der Woodsen

Este una dintre cele mai faimoase actrițe din lume, însă Blake Lively a simțit că a făcut un compromis când a jucat-o pe Serena van der Woodsen, în „Gossip Girl‟. „Rolul m-a compromis personal, (…) nu aș fi mândră să fiu persoana care i-a dat cuiva o supradoză, apoi a împușcat pe cineva, iar mai apoi s-a culcat cu iubitul altcuiva‟, a declarat Blake, despre lucrurile pe care le făcea personajul său, Serena van der Woodsen. 

George Reeves - Superman

Actorul George Reeves a jucat impecabil rolul eroului Superman din serialul „The Adventures of Superman‟. Dar, deși mulți ar fi dat orice să fie în locul său, lui Reeves nu i-a plăcut acest personaj. Asta pentru că oamenii l-au asociat mult timp cu Superman: „Singura problemă în a-l interpreta pe Superman este că îmi este greu să îmi găsesc alte roluri. Majoritatea producătorilor de filme mă identifică cu Superman‟, a declarat regretatul actor, în trecut, pentru „Beacon Journal‟, potrivit „Brightside‟. 

Robert Pattinson - Edward Cullen 

Actorul Robert Pattinson a devenit cunoscut în întreaga lume odată cu apariția sa în „Twilight‟, în care l-a jucat pe vampirul Edward Cullen. În ciuda faptului că rolul l-a propulsat instant către celebritate, el a declarat de multe ori că nu i-a plăcut să îl joace pe Edward. „Twilight este o poveste ciudată. E ciudat cum au răspuns mulți oameni la această poveste.‟, a spus Robert. 

Sean Connery - James bOND 

Actorul Sean Connery a avut o carieră de succes, până când s-a stins din viață, în anul 2020, însă fanii întotdeauna se vor gândi la el ca fiind James Bond. Potrivit „The Guardian‟, Connery nu a fost prea încântat de acest rol. El a spus: „Întotdeauna l-am urât pe James Bond. Aș fi vrut să-l ucid‟.

Totuși, se pare că dezgustul lui Connery s-a referit mai mult la afacerile rezultate de pe urma lui celebrului detectiv. „Vezi tu, dacă sunt bani în joc... Am fost înspăimântat să văd atât de multe imagini cu Bond...‟, a declarat actorul, în trecut, conform „Express‟. 

Sursă foto: Arhivă, ShutterstockRecente

kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg