Simona Secrier, soţia lui Mihai Constantinescu, mesaj sfâşietor după moartea artistului: ”Iubirea ta...”

1 sotie mihai constantinescu 7 jpg jpeg

Celebrul cântăreţ Mihai Constantinescu s-a stins din viaţă la vârsta de 73 de ani, după cinci luni în care a fost internat în spital.

La scurt timp după ce şi-a pierdut viaţa, Simona Secrier, soţia artistului, a făcut public un mesaj sfâşietor, chiar pe pagina de Facebook a artistului.

Citeşte şi: Ultimele detalii despre Mihai Constantinescu: “Soţia lui nu se dezlipeşte o clipă de el”

'Iubirea ta este tatuată în inima mea! Drum lin, îngerul meu!', este mesajul postat alături de o fotografie în care apare un portret al artistului din tinereţe alături de o poezie de două strofe intitulată 'eu'. „Cine sunt eu aş vrea să-ţi spun/Dar nu voi şti-o niciodată/Un bulgăre de contradicţii/Ce nu se va sfârşi vreodată. Cine sunt eu nu ştiu nici eu/Un suflet printre stele/M-am rătăcit pe-acest pământ/cu gândurile mele', sunt versurile alese pentru a fi postat de soţia artistului.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, dr. Bogdan Opriţa, a declarat pentru Libertatea că artistul Mihai Constantinescu a murit, marţi, în jurul orei 19.00.

Citeşte şi: A murit cântăreţul Mihai Constantinescu

În urmă cu şase luni, în luna mai, Mihai Constantinescu fusese internat la Spitalul Floreasca după ce a suferit un stop cardiac. În cursul nopţii a suferit un al doilea, iar apoi a intrat în moarte cerebrală. Anterior, soţia artistului declarase pentru Libertatea că starea lui este gravă şi a cerut tututor să se roage pentru el. Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a spus de asemenea că prognosticul medicilor era rezervat.Recente

Kourtney Kardashian însărcinată Instagram jpg
Jennifer Lopez jpeg
Shania Twain la aproape 60 de ani jpg
caine jpg
parola jpg
palpitatii jpg
Joan Collins foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
actor pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg