Nu actoria e marea lui pasiune! Cât de valoroasă e arta lui Johnny Depp?

A jucat în aproape 100 de filme, iar tariful lui e de aproximativ 20 de milioane de dolari pe proiect. Însă câștigă colosal și în urma vânzărilor artei sale!

image

Are o avere de 150 de milioane de dolari și-a fost, ani la rând, actorul cu unele dintre cele mai mari încasări de la Hollywood. Însă creativitatea lui se întâlnește nu numai pe marele ecran. Ce alt domeniu artistic îi este familiar starului hollywoodian?   

Pe lângă cariera actoricească, Johnny Depp a mai găsit un domeniu în care se exprimă cu ușurință – muzica. Vedeta din Cetatea Filmului urcă adesea pe scenă alături de trupa sa, Hollywood Vampires, și are un succes deloc ușor de ignorat. Dar mai există încă un domeniu în care excelează, pe lângă actorie și muzică. Iar acesta este pictura!

Cei mai mulți dintre noi am aflat că starul din „The Pirates of the Caribbean” pictează abia după ce s-a încheiat procesul exploziv cu fosta lui soție, Amber Heard, când a anunțat că-și scoate la licitație întreaga artă, pentru a dona toate câștigurile unor cauze nobile.

Castle Fine Art, o galerie din Marea Britanie, a colaborat cu actorul în încercarea de-a scoate la licitație în mediul online toate lucrările lui. Site-ul galeriei a picat în 20 de minute din cauza cererilor numeroase de achiziționare a tablourilor care poartă semnătura lui Johnny Depp. În timp ce fanii vedetei au descoperit, cu maximă uimire și admirație, talentul actorului, toată opera lui s-a vândut în numai câteva ore.

Având în vedere viteza cu care s-au epuizat tablourile lui Depp, nu-i de mirare că s-a strâns o sumă frumușică de bani în urma licitației. Cât a câștigat pictorul Johnny Depp? Nu mai puțin de 3,6 milioane de dolari s-au strâns la licitația neașteptată. A fost scoasă la vânzare colecția lui de debut, „Friends & Heroes”.

Fiecare imagine din colecție este viziunea personală a pictorului asupra unor personaje. „De la prietenul lui drag, Keith Richards, care a inspirat și manierismul Căpitanului Jack Sparrow, la Bob Dylan, a cărui influență creativă asupra artistului e văzută în portretul semnat de Johnny”, au explicat cei de la Castle Fine Art.

„Întotdeauna m-am folosit de artă pentru a-mi exprima sentimentele și pentru a reflecta asupra celor care contează pentru mine, ca familia, prietenii și oamenii pe care-i admir”, a explicat celebrul pictor pe site-ul unde a avut loc licitația. „Picturile mele mi-au acaparat viața, dar le-am păstrat numai pentru mine și m-am limitat la asta. Dar nimeni nu trebuie să se limiteze în niciun fel”, a adăugat faimosul actor.

Nu se știe dacă Depp și-a dorit dintotdeauna să-și liciteze arta. Poate și-a dorit un start nou în viață, după procesul zgomotos și extrem de mediatizat avut cu fosta lui parteneră de viață, și a început cu tablourile lui, care pot servi altora mai năpăstuiți decât el.

Foto - Instagram



Recente

Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg